Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

ulangtahun kami berdua

Assalamualaikum...

adalah di maklumkan, bahawa Giveaway yang telah berlangsung selama sebulan yang lalu, akan melabuhkan langsir tirai dalam masa 24jam lagi. iaitu keesokkan hari. -.- jadi, kepada readers yang belom sertai, marilah sertainya. -.- jangan malu-malu.

kenapa buat ga ni lama-lama? nak perap entri sampai basi kenapa? bukan sebab ape, sebab syieda masih memikirkan hadiah saguhati untuk reader yang bertuah tu. haaa... kalau petang nanti syieda belom jumpa juga. syieda akan cari alternatif laen la. @_@ masih dalam mood pencarian. hingga hari ni belom ketemu. hukhuk.

ok tutup cerita tentang ga. harap dapat jmpe hadiahnya petang nanti. sob2..



dan kenapa lovestory313? sebab nya asal blog ni di bina buat atas sebab perpindahan dari blog lama yang telah di hack oleh seorang manusia yang berhati busuk. sedih betul. itulah blog pertama syieda. hukhuk.. sejak kenali muncit. uwaaaa... tocing sejenak sekejap
email baru, pword baru, link baru, semuenya serba baru. dan.. hingga kini masih da…

entri pertama dari baby

Assalamualaikum...

Malam-malam macam ni terasa nak try update blog dengan baby ni. wahhh.. bukan main lagi nak mengupdate. padahal idea kering kontang. takde! -.-

Macam mane lah rupenye pabila entri di update dengan baby syieda ni.. -.- esok baru dapat tengok di opis. sebab sekarang nak on lappy macam menggangu alam semester je.

Mana tidaknya, kalau on lappy, bukan setakat blog. tapi FB twitter pun akan ter'on' pulak kan? so better mencegah.

Rasanye setakat ni sajalah update syieda. weee.. selamat malam. salam Jumaat.



yang benar,

SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

Assalamualaikum...



Nama Penuh Saya?  Shuhaida Nama Panggilan Saya? Syieda Sejak Bila Saya Berblogging? March 2010 Url Blog Saya? http://lovestory313.blogspot.com/

segmen ni akan melabuhkan tirai pada malam ni tepat jam 11 malam. apalagi readers, cepat-cepat kite buat serbuan!! hihihi ok dah nak masuk keje.. bye!
ehh terlupa nak cakap kredit , syieda jumpe segmen ni di blog cik kak manis ni. Masz Sidek. haaa,. jom ke blog cik kak manis ni jugak ye? tqvm Masz.. -.-

yang benar,

loading page

Assalamualaikum...


lama bebenor tak update entri ni. rindu pulak nak menaip. sambil jari jemari ni sibuk menekan setiap keyboard lappy. menandakan semangat mengupdate datang. -.- padahal minggu ni dah terleka dengan baby. aigoo..

hari ni baru bersemangat kental untuk blogwalking, blogpecut, blogjog, macam-macam blog lagi. seawal 1 petang, hampir semua blog yang pernah datang ke sini, telah syieda buat kunjungan balas.

alhamdulillah.. pada mana-mana blog yang tidak dikunjung balas oleh syieda, sila buat aduan kepada jabatan di bawah entri ni nanti ye? terima kasih. -.-

dan..

sempat lagi meng'edit-edit' blog usang ni. nak cakap rajin, tidaklah serajin orang laen. menghupdate dua entri setiap hari. cuma tetibe rasa blog ni terlalu berat loadingnya. seberat mengangkat tiga tan beras Super5. hakhak (macam la pernah mengangkat beras seberat tu).

setelah di tambah tolak darab bahagi kuasa dua punca kuasa. akhirnya blog ni dah ringan sangat-sangat (pada blogger, xsure pulak) -.- syied…