entri pertama dari baby

Assalamualaikum...

Malam-malam macam ni terasa nak try update blog dengan baby ni. wahhh.. bukan main lagi nak mengupdate. padahal idea kering kontang. takde! -.-

Macam mane lah rupenye pabila entri di update dengan baby syieda ni.. -.- esok baru dapat tengok di opis. sebab sekarang nak on lappy macam menggangu alam semester je.

Mana tidaknya, kalau on lappy, bukan setakat blog. tapi FB twitter pun akan ter'on' pulak kan? so better mencegah.

Rasanye setakat ni sajalah update syieda. weee.. selamat malam. salam Jumaat.



yang benar,

10 comments:

  1. mmglah kan.. bila dah on lappy.. mcm2 nk bk..hihii

    ReplyDelete
  2. @IntaNBerliaN hihihi sebab tu malas nak on lappy.. hihihi nti tleka sekejap (bukan sekejap, tapi lame) hihihi

    ReplyDelete
  3. itu dah mmg tabiat kowt..haha..rasa nak bagi penuh ja tab kat atas tuh..

    selamat pagi...^^V

    ReplyDelete
  4. pekare biase bg orang gile internet =)

    ReplyDelete
  5. @Munnafendy dulu syieda salu sebab baby kat muncit. hihihi -.-

    ReplyDelete
  6. @aimi hihihi tu la aimi.. xtau dah nak bt mcm ne.. melaenkan knci dengan mangga je lappy ni.. -.- hihi

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you