loading page

Assalamualaikum...


lama bebenor tak update entri ni. rindu pulak nak menaip. sambil jari jemari ni sibuk menekan setiap keyboard lappy. menandakan semangat mengupdate datang. -.- padahal minggu ni dah terleka dengan baby. aigoo..

hari ni baru bersemangat kental untuk blogwalking, blogpecut, blogjog, macam-macam blog lagi. seawal 1 petang, hampir semua blog yang pernah datang ke sini, telah syieda buat kunjungan balas.

alhamdulillah.. pada mana-mana blog yang tidak dikunjung balas oleh syieda, sila buat aduan kepada jabatan di bawah entri ni nanti ye? terima kasih. -.-

dan..

sempat lagi meng'edit-edit' blog usang ni. nak cakap rajin, tidaklah serajin orang laen. menghupdate dua entri setiap hari. cuma tetibe rasa blog ni terlalu berat loadingnya. seberat mengangkat tiga tan beras Super5. hakhak (macam la pernah mengangkat beras seberat tu).

setelah di tambah tolak darab bahagi kuasa dua punca kuasa. akhirnya blog ni dah ringan sangat-sangat (pada blogger, xsure pulak) -.- syieda dah tolak segala-galanya. dah rasa ringan blog ni. weeee..

kepada readers, sekiranya loading lambat, size tulisan kecil, saiz blog besar. tolong inform ye? di opis dah rasa besar gedabak dah blog dan size tulisan. masuk lappy kecik kemetot pulak. aigooo.. pening mak, nak! tolong ya?

syieda minta pendapat readers tuk blog ni ye? terima kasih.. -.-



yang benar,

12 comments:

  1. blog syieda ni oke je . tak berat pun :)

    ReplyDelete
  2. @ Farhanamasdo : baek. terima kasih dear.. -.-

    @ Dyabunga : ok. syieda dah tukar dah size font. tq dear -.-

    ReplyDelete
  3. bg sy blog kamu sgt2 ringan dan sgt5 chantek =)

    ReplyDelete
  4. blog syieda ni ok jer... loading pun cepat.. kemas...

    ReplyDelete
  5. syieda... segmen yg sy join tu masih terbuka... sy salah tulis tarikh... segmen tu close hari ni 29/03/2012 jam 11 malam...
    joinlah...
    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  6. @Masz Sidek ok tq masz. syieda pun nak joint la.. -.-

    ReplyDelete
  7. Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html


    tapi link tak jumpa dah..:(

    ReplyDelete
  8. @Nor Nadiah kak..maaf sebab syieda dah ter remove semue entri syieda.. @_@ sob2...

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you