Skip to main content

SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

Assalamualaikum...



Nama Penuh Saya? 
Shuhaida
Nama Panggilan Saya?
Syieda
Sejak Bila Saya Berblogging?
March 2010
Url Blog Saya?


segmen ni akan melabuhkan tirai pada malam ni tepat jam 11 malam. apalagi readers, cepat-cepat kite buat serbuan!! hihihi ok dah nak masuk keje.. bye!

ehh terlupa nak cakap kredit , syieda jumpe segmen ni di blog cik kak manis ni. Masz Sidek. haaa,. jom ke blog cik kak manis ni jugak ye? tqvm Masz.. -.-


yang benar,

Comments

  1. selamat bersegmen syieda... ;P

    ReplyDelete
  2. salam kenal. dah follow awak.

    thanx sudi join segmen ciput saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  3. As salam..singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. salam kenalan kak..

      done visit akak ;)

      Delete
  4. salam perkenalan :)
    dari segmen yang sama :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini balik dan follow yeps...

    ReplyDelete
  6. datang sini juga...done follow awk.. ^^

    ReplyDelete
  7. syieda..suda follow..anyway,nice blog...

    ReplyDelete
  8. @Encek Rizaira folo u back. tq.. -.- hihihi salam kenalan

    ReplyDelete
  9. Hai! Datang dari segmen yang sama! Terjah sini skodeng2 entri.. Follow sekali! Hehehe..,^_^

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html#comment-form

    ReplyDelete
  10. @fasha amira ye, tq dear. folo u back. blog fasha pun best jugak. -.-
    salam kenalan dear..

    ReplyDelete
  11. Terima kasih singgah blog I. salam perkenalan juga :)

    ReplyDelete
  12. hana singgah balas dr segmen yg sama :D follow blog ni ;)

    ReplyDelete
  13. list kumpulan dah keluar. sila mula terjah ye?

    list boleh tengok kat

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/03/jom-kenal-semua-blogger-ini.html

    ReplyDelete
  14. hai . dtg dri segmen yg sama . salam kenal . feel free to visit me back oke ;)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan
    singgah sini n follow =)

    ReplyDelete
  16. hye, done follow u back..

    http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  17. dtg dari segmen yg sama n dari kumpulan 3 terjah sini hehe...

    free time?
    visit mine k.

    ReplyDelete
  18. hai shieda! dtg terjah dr segmen sama!!jom join segmen tira! bloglist & change blogfeed for april! kalau bertuah boleh dpt topup free rm20! jom terjahhh!! http://tirana91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    foLLow sini

    ReplyDelete
  20. hey kak. hee. follow dr segmen yg sme. ;) nice to know youu. nak tgk baby akak :DDD

    thanks follow eh! :*

    ReplyDelete
  21. berkunjung balas ke cni :)
    http://ernamorgan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. sggah bw sini dari segmen yg same http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html .. jenguk2 ke blog saye ye..maseh^^

    ReplyDelete
  23. salam...i da folo..salam kenal :)

    ReplyDelete
  24. @eyza tq dtg dear.. jap lg syieda folo back -.-

    ReplyDelete
  25. @jayne ok rojer..hihihi tq dtg cini dear -.-

    ReplyDelete
  26. @Athira Husna hi2, tq dtg cini jugak..ok jap lg syieda joint.. hope belom tlambat.. hihihi -.-

    ReplyDelete
  27. @She's Enon hihihi tq dtg dear.. hahaha baby tu malu2 nak kuar..hihihi -.-

    ReplyDelete
  28. slm knalan jugak ..
    Nizam dtng dri segmen yg sama ..
    done follow you :)

    ReplyDelete
  29. happy blogwalking

    dari kumpulan 7 no 70

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Shiema singgah sini dari segmen yang sama. Sorry lambat blogwalking disebabkan haritu Shiema ada final exam. Apepun, jemput singgah dan jangan segan silu follow blog Shiema ye (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  31. @shiema sufian syieda folo u dear.. -.- tq dtg blog syieda. -.-

    ReplyDelete
  32. Datang dari Segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…