Skip to main content

ulangtahun kami berdua

Assalamualaikum...

adalah di maklumkan, bahawa Giveaway yang telah berlangsung selama sebulan yang lalu, akan melabuhkan langsir tirai dalam masa 24jam lagi. iaitu keesokkan hari. -.- jadi, kepada readers yang belom sertai, marilah sertainya. -.- jangan malu-malu.

kenapa buat ga ni lama-lama? nak perap entri sampai basi kenapa? bukan sebab ape, sebab syieda masih memikirkan hadiah saguhati untuk reader yang bertuah tu. haaa... kalau petang nanti syieda belom jumpa juga. syieda akan cari alternatif laen la. @_@ masih dalam mood pencarian. hingga hari ni belom ketemu. hukhuk.

ok tutup cerita tentang ga. harap dapat jmpe hadiahnya petang nanti. sob2..dan kenapa lovestory313? sebab nya asal blog ni di bina buat atas sebab perpindahan dari blog lama yang telah di hack oleh seorang manusia yang berhati busuk. sedih betul. itulah blog pertama syieda. hukhuk.. sejak kenali muncit. uwaaaa... tocing sejenak sekejap

email baru, pword baru, link baru, semuenya serba baru. dan.. hingga kini masih dalam persembunyian encek muncit. hakhak.. sebabnya, muncit xbagi buat blog selepas di hack di polan tu. huhuhu.. 

encek muncit sebenarnya ada blog. blog suka-suka tergedik terlebih dos mase nak buat tu. sekarang die terbiar lalang semak samun naek sampai ke paras bumbung blog dah. bila orang tanya senang-senang die cakap xda blog. hahaha..

dan hari ni ulangtahun kami berdua! alhamdulillah....
yang benar,

Comments

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…