baby gurl baru!

Assalamualaikum... 

pepagi lagi dah sampai opis. opismate pandang saja. senyum sajalah, takkan nak mengelupur atas lantai opis semata-mata tak bagi diorg tengok.. -.- "asal semua orang pandang saya lain saja arini??" tertinggal hidung di atas jambatan Singapura ke? emmm jauh bebenor ye syieda. 

orang-orang kampung sekalian!! disini ada satu pengumuman..

harini syieda nak bagitahu, syieda baru dapat anak buah. erkk anak sepupu tu anak buah ke? tibai je la labu! -.- baru xbaru sangat la der.. dah sebulan dah. selagi xbalik kampung tengok baby gurl ni, selagi tu perkataan "baby baru" akan tertanam dalam benak ni. haaaa..

nama baby gurl pulak Nur Afina Sofia. maksud nama tu, panggil abg google tolong searchkan. hihihi setakat ni, abang sepupu syieda tu dah ada sepasang. dua-dua ikut muka maknya. yang kecil ni macam ikut ayahnya je. hahaha.. tau2 je ko ni syieda!

cerita pun kalau takde bukti orang tak percaya pulak. ihihi -.- kejap ye nak upload. -.- weeee...



nilah Nur Afina Sofia

haaa... tengah pikir, name panggilan ape yang sesuai untuk baby gurl ni ye? -.- dalam kepala mesti nak panggil pelik-pelik untuk senang ingat. haha Sofia kot. @_@ nenek di kampung mesti panggil Sepia.. ohhh sephia shiela on 7 gitu. nenek, biase la "f" nye xberapa nak dengar.

 ni pula abang dan kakak Sofia ni.



Mohd. Aliff Iskandar dengan Siti Nur Ainul Balqis. si kakak tu pos bukan main lagi. haaa.. sakit pinggang ke kakak? @_@ cik abang tu, kire control hensem dah. hihi merepek la syieda!

ok, rasa cukuplah sekadar cerita dapat baby baru. hihi. esok cerita lain pulok ye? -.-





yang benar

12 comments:

  1. comelnye... kakak ngan abg dia pun comel gak...

    ***kalau sy kira anak buah la tu...*** ;p

    ReplyDelete
  2. alahai cutenya.. lebat rmbutnya..

    p/s; Kuning tu cheese dear =)

    ReplyDelete
  3. ya allah , comelnya baby tu !! huhu ;D

    ReplyDelete
  4. Alololo comelnya... 3-3 skali, manis je muka =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah dapat anak buah baru..comel dak sephia ni..eh sofia.^__^

    ReplyDelete
  6. @Masz Sidek anak buah kan masz..hihi terima kasih gtau.. -.-

    ReplyDelete
  7. @nuyui a.k.a miss YUI hahaha..cheese ke akak? nyummy2... sedapnya... @_@

    ReplyDelete
  8. @CikAnyss' :O tq dear (budget2 anak sendiri lak syeida ni) hihihi

    ReplyDelete
  9. @Ren Din kalau manis ni, ikut maknya la dear.. -.- hihi (tapi bukan syieda maknye.. )

    ReplyDelete
  10. @aimi syieda xsempat tengok lagi. nak balik tengok la.. hihiih -.-

    ReplyDelete
  11. @Azhafizah[フィザ] hahaha.. terima kasih kak fizah.. :) tersasul lak akak.. hihhi

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you