gambar kawin

Assalamualaikum... 

pepagi ni dah buang tebiat gamaknye, update blog. hakhak.. fb terpaksa dijauhkan dari syieda pada waktu begini, sebab musababnya, encik muncit akan pantau dari handphone die. maka, dengan ini cara yang paling selamat adalah mengupdate blog. (encik muncit takde blog) hahaha gelak jahat. opsss nakal la.. -.-

disebabkan tidak tahu nak membebel apa pepagi ni. otak sudah beku. sejuk pepagi ni kan? syieda nak tepek beberapa keping gambar ukuran passport. muka sapa? hihi muka ahli keluarga muncit. -.- (bakal) insyaAllah..



macam gengster. kekeke.. bile pakai spek mata, nampak lebih tua dari umur sebenar. hihihi ok zzzzzzzzz..




yang benar

15 comments:

  1. Ni mesti kes malam tadi mimpi naik pelamin.. tu yg buat entri kahwin...hehehe (gelak nakal)

    ReplyDelete
  2. @~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ni tema sebelah pengantin perempuan kak. di shah alam tempoh hari.. -.-

    ReplyDelete
  3. @Nida hihihi...dalam mimpi lagi kak, belom jadi impian.. hihi insyaAllah xlame lagi, jadi la kenyataan kalau di izinkan.. -.-

    ReplyDelete
  4. haha, semangat nak bt entri la tu ^^

    sy buka fb, blog. smbil tu makan, hahaa ..

    ReplyDelete
  5. @cik_tyNa hihihi.. -.- cik tyna lagi sempat makan smbil online.. -.- thumb up.

    ReplyDelete
  6. sweet la syieda...letak la byk2 lg gmbr pengantin tu =)

    ReplyDelete
  7. Tgk pic kawen..asa mcm nak kawen jugak la.hehe :)

    ReplyDelete
  8. @Munnafendy gambar ni akak ipar baru muncit yang tagkan syieda dalam fb.. kekeke.. -.- nanti syieda curi lagi la..kihkih

    ReplyDelete
  9. @BungaTulip kite same la dear.. syieda pun sebenrnya xsabar nak kawen. tapi... belom boleh lg..hihi -.-

    ReplyDelete
  10. Very nice photo shots.. aksi yang bersahaja dan tak yah nak posing over. Terhibur nengok gambar wedding tu. Ada lagi tak? Btw, En.Muncit tu sapa eh? hehehe

    ReplyDelete
  11. hehe jap lagi syieda pulak.. aminnn ;)

    ReplyDelete
  12. @♥ Safiena ♥ hehe trimas kak.. ada banyak, tapi ini saja yang dtag di fb kak ipar muncit. nanti syieda curi2 ye? hihi

    ReplyDelete
  13. @fiQ'Ra amin..amin..

    insyaAllah mas.. hihi debar2 lak.. hahaha gatai syieda ni!

    ReplyDelete
  14. Ooo bakal tunangan ea.. hihi.. okies..semoga berbahagia selalu :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you