kaki novel

Assalamualaikum..

pagi tadi dah buang tebiat update awal-awal pagi. petang ni tah ape pulak yang bakal syieda update. -.- seharian di opis kepala asik pusing je. pusing sebab pikirkan masalah negara la. + rindu mak di kampung. hukhuk.. mak, datang la keyel, nak bawak mak jejelan! @_@

dua tiga minggu lepas, syieda ada beli novel secara online dari pihak Kaki Novel. semua bookstore sudah kehabisan. itupun baru masuk hari ke-16 novel itu dipasaran.

pihak Kaki Novel menjanjikan seratussatu kemudahan kepada ahli-ahlinya, iaitu menyediakan penghantaran secara percuma ke seluruh pelosok Malaysia SAHAJA. stok novel pun tidak pernah putus. -.- itu yang bestnye  online shopping. kihkih.. -.- yuran keahlian pun takde. -.-

jadi, syieda order novel yang syieda cari-cari tu. iaitu I.S.M. -.- best cerita ni. romantik versi kucing dengan tikus. kihkih sinopsis novel ni boleh baca di SINI

 

ini adalah novel M.A.I.D dari penulis yang sama. kak Suri Ryana.. best! -.- kalau nak baca lebih boleh ke blog kak Suri sendiri


dan di bawah ni, adalah novel-novel baru untuk bulan ni. cepat-cepat kita beli. murah-murah dari harga pasaran. haaaa... xmo tunggu. (alamak macam promosi lak) 

      




*warning : jangan daftar main-main pulak ye? hihi



yang benar

6 comments:

  1. sy belum beli lagi novel Isteri Separuh Masa tu... hujung minggu ni baru p beli kat popular... kat Kuching ni stok memang lambat... ;'(

    ReplyDelete
  2. @Masz Sidek nanti masz order online direct ke kaki novel. silap2 novel belom kluar, dah masz baca. fre postage untuk Malaysia..haaa.. -.-

    ReplyDelete
  3. kite xminat sgt lau kite bce kite bce yg dialog je ahahahahahah

    1st novel kite beli setia menanti =)

    ReplyDelete
  4. @aimi hahaha..aimi2.. macam2 die... baca dialog je? hihihi

    ReplyDelete
  5. disebabkan kerja bookstore..tau lah novel2 ni tak bace pun.tgk ramai customer beli novel isteri separuh masa tu..

    ReplyDelete
  6. @Syukri Mohtar yup.. syukri keje bookstore mane? nanti boleh dapatkan info tentang novel..-.- ISM ni memang ramai beli

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you