oblong CM

Assalamualaikum...

nampaknya sudah hampir seminggu tidak menghupdate blog ni. rasa macam setahun tidak update. wahahaha... kepada semua pemenang ga syieda, alhamdulillah semua sudah mendapat hadiah. cuma tinggal pemenang saguhati syieda belom post lagi. -.-




hari ni lunch oblong central market. sedappp.. sampai menjilat jari. hahaha ni 1st time makan oblong central market setelah hampir setahun setengah bekerja sebelah central market. wahaha...

sedap sangat sebab setiap rasa memenuhi citarasa syieda. pedas, masam, rangup dengan timun. wow! superb! bagi syieda, ni lah antara oblong terbaek pernah syieda makan. -.- sebelom ni xpernah makan pun. wahaha.. 

dulu taksub makan mekdi. hari-hari makan mekdi. selama hampir setahun. wahaha.. -.- muka pun dah bulat macam ayam dan burger mekdi dah. kene stop dah makan mekdi ni. -.-

lepas ni nak update selalu la blog ni. biar readers syieda pening, dashboard penuh dengan link syieda. hahaha.. -.- 

jom la ke Central Market perkena oblong CM (Central Market) ni. thumb up! kepada readers, selamat menjamu selera di blog syieda ni. -.- 




yang benar

6 comments:

  1. wow!! best tgk oblong tu... hehehehe dh follow cni =D

    ReplyDelete
  2. nampak cam sedap jer... nak rasa sikit... ;p

    ReplyDelete
  3. Tak pernah rasa lah oblong kat situ. Pasni boleh la try ^^

    ReplyDelete
  4. @Fazi Ismatq dear folo syieda, syieda akan folo kamo semula.. -.- sedap.. seyes! hihi

    ReplyDelete
  5. @Nadratul Syazwana nanti datang tau? rojer2 syieda.. -.- sedappp...

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you