Skip to main content

pemenang ga lovestory313

Assalamualaikum... 

maka tibalah saat yang dinanti-nantikan oleh semua peserta GA kali ni. seperti yang syieda cakapkan, malam ni pemenang akan di tentukan. dengan ketangkasan 50km/j, syieda akan membuat cabutan sekarang. yeayy!! kepada semua peserta sila bersedia semua. -.-


sila email selewat-lewatnya 5 April 2012 (Khamis). kalau tiada feedback, cabutan untuk pemenang baru akan di buat. -.-





cabutan pertama
no 60

cabutan kedua
no 2

cabutan ketiga
no 148

1. pemenang cabutan 1 hingga 3, sila emailkan syieda no cabutan dan;
no fon (jika mahu syieda top up)
no akaun (jika mahu syieda bank in)
ke loves_313@yahoo.com



saguhati
no 242

2. pemenang cabutan bertuah, sila emailkan syieda no cabutan dan;
nama, alamat penuh, no fon
ke loves_313@yahoo.com

maaf sebab syieda tidak dapat upload bukti cabutan tadi sebab internet loading slow sangat-sangat. mengalahkan siput berjalan. over kuota. sape la punye keje download sampai terlebih kuota ni! sabar je la.. hukhuk.. dari jam 9 malam tadi loading xlepas-lepas. @_@

dan kepada semue peserta, terima kasih yang tak terhingga kerana sudi joint ga ni. nanti ade ga ape-ape syieda pulak joint. ye? -.-






yang benar,

Comments

  1. tahniah kpd yang menang. Hanis x menang. :)))

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada semua pemenang..saye tak menang kali ni..huhu. :)

    ReplyDelete
  3. rezeki tak berpihak :) tp x mengapa.. tahniah pd yg menang :D

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang menang! :)

    ReplyDelete
  5. tahniah semua..xda rezeki nur..hee

    ReplyDelete
  6. ala,takde rezeki pulak. hehe. tahniah yang menang.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah,saya dah sent emel tadi,kalau ade kurang sent emel yer.

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada yg menang :) ..Xdek rezeki

    ReplyDelete
  9. tahniah buat sume pemenang yang bertuah!!!!

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada pemenang....
    saya akan join lagi giveaway Rafflesia...

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat pemenang... nanti Syieda buat GA lagi ek..hehe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah. rezeki..yg xmenang, len kali kite cube ag erk..thanks ya tuan tanah wat ga nih..ta sangka leh menang dlm byk penyertaan..

    ReplyDelete
  13. Jom tengok sini.. ^__^

    http://lulu-pages.blogspot.com/2012/04/menang-sticky-post-entri-24-jam.html

    ReplyDelete
  14. thanks semue sebab sudi joint ga xseberapa dari syieda ni. insyaAllah ada rezeki lebih, syieda buat lagi. tq... -.-

    ReplyDelete
  15. @Lulu Caldina tq k.lulu.. tq sangat2..hihihi -.- bestnye dapat sticky post di blog k.lulu.. -.-

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah rezeki berpihak pada yana kali ini .. terima kasih .. nanti yana emelkan ye .. sebab line yana macam siput :) ..

    ReplyDelete
  17. @yanamirul -.- hihihi its ok, nti ade line email syieda tau? -.-

    ReplyDelete
  18. alahai... dah sipi2 no nak kena tuh.. xpe la, btw tahniah utk org2 bertuah^^

    ReplyDelete
  19. <--- selalu tak bertuah.. aigoo.. hehe.. tapi tak pe lah, Kak Rafflesia, nanti buat la contest pulak.. nak join lagi.. hihi..

    (ditaip oleh shadhira-budak rajin).. :)

    ReplyDelete
  20. 0wk syieda .. nanti yana mesti emel pnye ..

    ReplyDelete
  21. yana da emel kan .. syieda dapat x ?

    ReplyDelete
  22. semoga nama anda tercabut oleh tangan si pencabut..hehehehe,
    Tahniah buat pemenang yek !!

    ReplyDelete
  23. tak sangka dapat saguhati...thanks syida! wish ur blog more sukses in the future..

    da sent email :)

    ReplyDelete
  24. @SyiraSara tq dear.. -.- syira pun.. semoga sucess selalu

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…