pemenang ga lovestory313

Assalamualaikum... 

maka tibalah saat yang dinanti-nantikan oleh semua peserta GA kali ni. seperti yang syieda cakapkan, malam ni pemenang akan di tentukan. dengan ketangkasan 50km/j, syieda akan membuat cabutan sekarang. yeayy!! kepada semua peserta sila bersedia semua. -.-


sila email selewat-lewatnya 5 April 2012 (Khamis). kalau tiada feedback, cabutan untuk pemenang baru akan di buat. -.-





cabutan pertama
no 60

cabutan kedua
no 2

cabutan ketiga
no 148

1. pemenang cabutan 1 hingga 3, sila emailkan syieda no cabutan dan;
no fon (jika mahu syieda top up)
no akaun (jika mahu syieda bank in)
ke loves_313@yahoo.com



saguhati
no 242

2. pemenang cabutan bertuah, sila emailkan syieda no cabutan dan;
nama, alamat penuh, no fon
ke loves_313@yahoo.com

maaf sebab syieda tidak dapat upload bukti cabutan tadi sebab internet loading slow sangat-sangat. mengalahkan siput berjalan. over kuota. sape la punye keje download sampai terlebih kuota ni! sabar je la.. hukhuk.. dari jam 9 malam tadi loading xlepas-lepas. @_@

dan kepada semue peserta, terima kasih yang tak terhingga kerana sudi joint ga ni. nanti ade ga ape-ape syieda pulak joint. ye? -.-






yang benar,

32 comments:

  1. tahniah kpd yang menang. Hanis x menang. :)))

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada semua pemenang..saye tak menang kali ni..huhu. :)

    ReplyDelete
  3. rezeki tak berpihak :) tp x mengapa.. tahniah pd yg menang :D

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang menang! :)

    ReplyDelete
  5. tahniah semua..xda rezeki nur..hee

    ReplyDelete
  6. ala,takde rezeki pulak. hehe. tahniah yang menang.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah,saya dah sent emel tadi,kalau ade kurang sent emel yer.

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada yg menang :) ..Xdek rezeki

    ReplyDelete
  9. tahniah buat sume pemenang yang bertuah!!!!

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada pemenang....
    saya akan join lagi giveaway Rafflesia...

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat pemenang... nanti Syieda buat GA lagi ek..hehe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah. rezeki..yg xmenang, len kali kite cube ag erk..thanks ya tuan tanah wat ga nih..ta sangka leh menang dlm byk penyertaan..

    ReplyDelete
  13. Jom tengok sini.. ^__^

    http://lulu-pages.blogspot.com/2012/04/menang-sticky-post-entri-24-jam.html

    ReplyDelete
  14. thanks semue sebab sudi joint ga xseberapa dari syieda ni. insyaAllah ada rezeki lebih, syieda buat lagi. tq... -.-

    ReplyDelete
  15. @Lulu Caldina tq k.lulu.. tq sangat2..hihihi -.- bestnye dapat sticky post di blog k.lulu.. -.-

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah rezeki berpihak pada yana kali ini .. terima kasih .. nanti yana emelkan ye .. sebab line yana macam siput :) ..

    ReplyDelete
  17. @yanamirul -.- hihihi its ok, nti ade line email syieda tau? -.-

    ReplyDelete
  18. alahai... dah sipi2 no nak kena tuh.. xpe la, btw tahniah utk org2 bertuah^^

    ReplyDelete
  19. <--- selalu tak bertuah.. aigoo.. hehe.. tapi tak pe lah, Kak Rafflesia, nanti buat la contest pulak.. nak join lagi.. hihi..

    (ditaip oleh shadhira-budak rajin).. :)

    ReplyDelete
  20. 0wk syieda .. nanti yana mesti emel pnye ..

    ReplyDelete
  21. yana da emel kan .. syieda dapat x ?

    ReplyDelete
  22. semoga nama anda tercabut oleh tangan si pencabut..hehehehe,
    Tahniah buat pemenang yek !!

    ReplyDelete
  23. tak sangka dapat saguhati...thanks syida! wish ur blog more sukses in the future..

    da sent email :)

    ReplyDelete
  24. @SyiraSara tq dear.. -.- syira pun.. semoga sucess selalu

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you