perhatian peserta ga !

Assalamualaikum..

kepada semua peserta giveaway, sila semak status kalian semua. takot ada yang tertinggal. kalau semua ok, syieda akan memulakan cabutan pada petang atau malam esok. ok? -.- yeahhhh!! xsabar pulak syieda. hihihi cek jangan tak cek. hihihi


dan...

selamat malam readers. dah makan ke belom? mesti uolls semua dah makan kan? tengok jam la, sudah jam berapa nak tanye soalan makan tu syieda. hiihihi 

malam ni sangat-sangat keletihan sebab hari ni window shopping dengan sang teruna sorang tu. window je la. nak bershopping, tak berminat. takde benda yang nak di beli. dalam erti kata lain, save untuk masa akan datang. hakhak.. merepek!

di sini, syieda nak ucapkan tahniah kepada semue readers dan peserta Giveaway syieda ni sebab telah berjaya mengharungi pahit getir pada tahun 2012 ni. pejam celik pejam celik dah masuk bulan ke-4 dalam tahun 2012. umur pun makin hari makin meningkat. -.- tapi syieda belom matang-matang lagi! huhuhu

semoga tahun ni kita akan beroleh kebaikan dan lebih pengalaman serta pengajaran dari tahun-tahun lepas. insyaAllah.. 

ok, selamat memanjakan diri. selamat malam readers. -.-




yang benar,

5 comments:

  1. checked hehehe ada tersenarai heheh :)

    ReplyDelete
  2. Selamat malam jugak, hehe
    excited lahhhh ~

    ReplyDelete
  3. ok syieda... sy dah check... nama sy ada... 52 ;p

    ReplyDelete
  4. harap-harap ada rezeki. amin. hehe

    ReplyDelete
  5. cun blog...jom follow blog i,i will follow u back http://nina-wns.blogspot.com/

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you