under construction

Assalamualaikum..

setelah selesai makan malam, akhirnya berjaya juga siapkan blog ni.-.- walaupun agak lama "under construction", akhirnya siap juga. dah macam diari berwarna. nak cerita apa pun, suara-suara kecil tak kan mampu bersuara. hihihi 

sekarang blog sudah boleh di buka seperti biasa. -.-

saja nak tambah.. -.-

seronok pulak melayan cerita Cinta Buat Emelda di tonton.com.my ni. Emelda dan Arief Fatah. adik Mia ni comel pulak ye? hihi petah bercakap budak ni. dah la comel, cerdik pulak tu. -.- untung mak ayah si Mia ni. -.-


alamak langsung tidak boleh update blog. sebelah blog sebelah cerita Cinta Buat Emelda. fokus langsung takde. kihkih.. kalau macam ni, nampak gayanya terpaksa cepat-cepat update blog. hihihi.. 





yang benar,

2 comments:

  1. Hehe blog dah okay ^^ Mia memang omeyyyy, geram je tengok dia nie :3

    ReplyDelete
  2. @Nadratul Syazwana sangat geram tengok si mia ni kan? comel sangat2... ish22... hahaha geram

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you