Earning kedua. terima kasih nuffnang!

Assalamualaikum... 

sepanjang cuti minggu ni. takde la panjang sangat. dua hari saja cuti nya. -.- syieda sibuk mengurus kedai runcit encik muncit. tolong beliau listkan barang-barang yang bakal di order hari ini. kesian beliau, sebab semalam pekerjanya cuti. jadi beliau kena handle kedai sampai malam bersama syieda. opsss... tolon die je.. kihkih...

hari ni, syieda cek Nuffnang comel di header syieda lagi sekali. alhamdulillah... seronok sangat-sangat hari ni. hihihi boleh la sengih laju-laju sampai ke telinga lunch nanti. hihi

BE ke-dua Earning syieda melekat terlekat lagi. syukur sangat-sangat. @_@ teruja sebenarnya. + encik muncit pun tumpang gembira dengan perkabaran ini. alhamdulillah..


terima kasih kepada DiGi WWWOW Awards 2012 kerana sudi memberi kepercayaan kepada blog syieda ni. terima kasih juga pada Nuffnang

tidak tersangka kegembiraan mendapat Earning pertama bertambah lagi setelah diberi kepercayaan oleh pihak Nuffnang. BE kedua menambah lagi kegembiraan ini. terima kasih! @_@

berharap sangat pihak Nuffnang akan masih bersama syieda. -.- insyaAllah... -.-

last sekali, terima kasih kepada DiGi WWWOW Awards 2012 dan Nuffnang. -.-


yang benar

14 comments:

  1. hehe mas still tak paham dengan BE ni.. adoii ketinggalan zaman kan.. :D

    ReplyDelete
  2. @dyabunga alhamdulillah...rezeki
    hihihi... terima kasih syg..

    ReplyDelete
  3. @fiQ'Ra ehem-ehem.. sebenarnye syieda pun bukan reti sangat. hihi tapi banyak baca tuto nuffnang.. lega. even tercungap2 lg mas.. hihi

    ReplyDelete
  4. @EYFAalias alhamdulillah.. terima kasih syg :)

    ReplyDelete
  5. tuto nuffy? share lah sikit. ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah...seronoknya dengar org dapat BE...

    ReplyDelete
  7. @9n0L4 tutonye ade dalam blog kak Nad, kak..

    www.nornadiah.com @_@ syieda belajar dari sane.. -.- hihi

    ReplyDelete
  8. @Rahmah Ram Ram alhamdulillah...-.-

    sebenarnya ni bukan BE kak, syieda silap paham.hahaha.. ni klik2 je..

    ReplyDelete
  9. bestnya kau dik. akak since akak tukar ke dot.com ni...terus langsung sesen BE pun akak tak dpt lg :(

    before tukar...setiap minggu masuk 2 - 3 BE yg masyuk amountnya taw...uwaaa!

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..salam ukhuwah...

    BE daripada Nuffnang tahniah...mesti earning dah byk cuma nk cash out aje kan....insaallah...

    pape tahniah..

    pls: teruskan usaha moga mantain selalu k...daripada blog ana lulu.Kalu free singgah myblog dan komen jgn lupa follow kalu sudi k

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you