Skip to main content

Earning kedua. terima kasih nuffnang!

Assalamualaikum... 

sepanjang cuti minggu ni. takde la panjang sangat. dua hari saja cuti nya. -.- syieda sibuk mengurus kedai runcit encik muncit. tolong beliau listkan barang-barang yang bakal di order hari ini. kesian beliau, sebab semalam pekerjanya cuti. jadi beliau kena handle kedai sampai malam bersama syieda. opsss... tolon die je.. kihkih...

hari ni, syieda cek Nuffnang comel di header syieda lagi sekali. alhamdulillah... seronok sangat-sangat hari ni. hihihi boleh la sengih laju-laju sampai ke telinga lunch nanti. hihi

BE ke-dua Earning syieda melekat terlekat lagi. syukur sangat-sangat. @_@ teruja sebenarnya. + encik muncit pun tumpang gembira dengan perkabaran ini. alhamdulillah..


terima kasih kepada DiGi WWWOW Awards 2012 kerana sudi memberi kepercayaan kepada blog syieda ni. terima kasih juga pada Nuffnang

tidak tersangka kegembiraan mendapat Earning pertama bertambah lagi setelah diberi kepercayaan oleh pihak Nuffnang. BE kedua menambah lagi kegembiraan ini. terima kasih! @_@

berharap sangat pihak Nuffnang akan masih bersama syieda. -.- insyaAllah... -.-

last sekali, terima kasih kepada DiGi WWWOW Awards 2012 dan Nuffnang. -.-


yang benar

Comments

  1. hehe mas still tak paham dengan BE ni.. adoii ketinggalan zaman kan.. :D

    ReplyDelete
  2. @dyabunga alhamdulillah...rezeki
    hihihi... terima kasih syg..

    ReplyDelete
  3. @fiQ'Ra ehem-ehem.. sebenarnye syieda pun bukan reti sangat. hihi tapi banyak baca tuto nuffnang.. lega. even tercungap2 lg mas.. hihi

    ReplyDelete
  4. @EYFAalias alhamdulillah.. terima kasih syg :)

    ReplyDelete
  5. tuto nuffy? share lah sikit. ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah...seronoknya dengar org dapat BE...

    ReplyDelete
  7. @9n0L4 tutonye ade dalam blog kak Nad, kak..

    www.nornadiah.com @_@ syieda belajar dari sane.. -.- hihi

    ReplyDelete
  8. @Rahmah Ram Ram alhamdulillah...-.-

    sebenarnya ni bukan BE kak, syieda silap paham.hahaha.. ni klik2 je..

    ReplyDelete
  9. bestnya kau dik. akak since akak tukar ke dot.com ni...terus langsung sesen BE pun akak tak dpt lg :(

    before tukar...setiap minggu masuk 2 - 3 BE yg masyuk amountnya taw...uwaaa!

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..salam ukhuwah...

    BE daripada Nuffnang tahniah...mesti earning dah byk cuma nk cash out aje kan....insaallah...

    pape tahniah..

    pls: teruskan usaha moga mantain selalu k...daripada blog ana lulu.Kalu free singgah myblog dan komen jgn lupa follow kalu sudi k

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…