buatku di sana

Assalamualaikum...

hari syieda upload dan dengar lagu ni dari pagi sampai petang (balik keje). menanah telinga dengar lagu yang sama saja. hahaha dulu dalam pc ni ade lagu bebanyak, di deletenya. padan muka! kuikui... 

dapat dengar x? 

then send pada encik muncit. nak jugak suruh mamat tu dengar. wahahaha.. kejam betul syieda ni.




ok dah nak ciap balik. sape-sape nak dengar lagu tu, ce dengar di youtube. tajuknya Buatku Di Sana. kekeke.. tetibe terlayan lagu ni.








yang benar

18 comments:

  1. seronok nye dpt bbm dgm pkwe kn =(

    ReplyDelete
  2. xdapat nak layan youtube lagi.. wifi buat hal.. T_T

    ReplyDelete
  3. @aimi xdapat selalu pun dear. sebab die busy.. hehe kekadang syiok sendiri bbm :) weee..

    ReplyDelete
  4. @aRa ❤ aFiq™ download di 4shared.com free je dear. daftar pun xda la kene confirmation email. @_@ hihihi

    ReplyDelete
  5. untuk mimin ada tak lagu ? hehe

    ReplyDelete
  6. xdpt nk dwnload bb dah exceed limit..hee

    ReplyDelete
  7. dah dgr.......best gk layan...hehe..

    ReplyDelete
  8. @MiMiNadam untuk mimi, syieda bagi lagu Dadali. @_@

    ReplyDelete
  9. @CIK TOM hahaha..muncit selalu exceed limit.. adehhh.. @_@

    ReplyDelete
  10. @shahrazali @_@ speaker lptop rosak. kene dgar dlm fon or di opis je. sadis.. @_@

    ReplyDelete
  11. soory .. tenet kena block.. x pernah dngar lagi rasanya lagu ni.. haha

    ReplyDelete
  12. tak dengar lagi lagu ini,adapun tak perasan kot,sebab saya dengar lagu tak tahu tajuk pun.hahaha.pas ni nak dengar la..insyaallah..hihihi

    ReplyDelete
  13. nice song tapi ok ler kasi pak we nya ...lagu cinta2 maaa

    ReplyDelete
  14. @Zul Fattah xkan xpernah dengar? lagu dari cerita seindah sakura.hihihi -.-

    ReplyDelete
  15. @Arina Shamsul nanti dear, tengok cite seindah sakura. lagu ni la..hihihi @_@

    ReplyDelete
  16. @Hanif Idrus wahahaha... @_@ lagu ni best. maksud tersiratnya..

    ReplyDelete
  17. salam

    boleh tahan sedap juga lagu ni.

    ReplyDelete
  18. @sissyira: kan dear? :) xsabar nak tengok petang ni (betul ke x ni cite fasha ptg ni) hihihi

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you