fikiran serabut

Assalamualaikum... 

entah kenapa sejak dua menjak ni, fikiran serabut saja. rasa nak menangis saja. untuk lepaskan apa yang terpendam selama ni. sesungguhnya diri ni tidak kuat untuk memendam perasaan seorang diri. @_@ 

selera makan pun tumpul. tumpul? takde selera nak makan. turun beli ais-krim saja. niat di hati nak bedal ais-krim Magnum lagi. tapi disebabkan selera tumpul. tertelan ais-krim "lampu isyarat" saje. takmo makan yang mahal-mahal bila hati tak tenang.. 





"ya Allah..kuatkanlah hambaMU ini untuk menghadapi setiap dari ujianMU. aku tidak kuat untuk menghadapinya.. berikanlah sedikit kekuatan untuk aku hadapinya..."




yang benar

30 comments:

  1. byk2kan berdoa... beristifar... insya-Allah semuanya akan baik2...

    ReplyDelete
  2. huhu...kenapakah??
    better cite kat kwn2...jgn simpan di dlm ati ye,hehe^^
    ske gk mkn icecream kalo tgh tensen...haha^^

    ReplyDelete
  3. syiedam kena kuat.. apa pun, berdoa tau :)

    ReplyDelete
  4. akak tag lgi... http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/05/nora-danish-buat-contest.html

    ReplyDelete
  5. tenangkan diri ye... baca al-quran.. insya allah, serabut tu hilang

    ReplyDelete
  6. tarik nafas banyak2..hembuskan sambil tutup mata.. doa... da cuba sibukkan diri... kalau tak selagi tu asik teringat masalah dan akhir ny amakan aiskrim Wall jangan magnum..hehehe

    Support me by daily voting me for blogger of the year

    ReplyDelete
  7. Bertenang dan bawa bersabar. :)

    ReplyDelete
  8. emosi wanita ... mesti ada masalah yang sedang dibelenggu fikiran kan?? :)

    ReplyDelete
  9. hehehe...tetiba teringat plak akak kat van ice cream yg selalu masuk lorong perumahan akak. dia pasang kuat² lagu ice cream mat cool ni taw....hehe

    ReplyDelete
  10. ais krim magnum rasa nye tak bole makn .. sebb dalm fb tersebar ade kndung b*b* dlm ais krim tu.. entah..

    ais krim trafic light pun jadi la sedap gak kn.. hee

    jgn sedih2 ok.. slmat beraiskrim :P

    ReplyDelete
  11. kenapa ni?? tak elok pendam2

    ReplyDelete
  12. suke giler dgnasi krim nie..... hihhhi

    dont be sad syg =)

    ReplyDelete
  13. @justin lover takot nak bercerita pada kawan. takot tersalah kawan.. hukhuk.. @_@ kang salah tempat bercerita, lagi teruk.. kan dear @_@

    ReplyDelete
  14. @fiQ'Ra syieda.. tah la mas. xreti nak cakap huhuhu nak nangis pada muncit, macam xsopan lak.. hehehe -.-

    ReplyDelete
  15. @Dieyna ok kak.. terima kasih tag. syieda dah joint.. @_@

    http://syiedalikes.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. @Dieyna terima kasih kak.. syieda masih bercuti.. huhuhu @_@ esok syieda baca. insyaAllah..

    ReplyDelete
  17. @Hanif Idrus wahahaha... terima kasih abg Hanif.. @_@ syieda dah vote dah..


    semoga berjaya

    ReplyDelete
  18. @Adylia Qarissa yup kak.. terasa sesuatu yang tak kena. hukhuk @_@

    ReplyDelete
  19. @Zie Madini sane gune van ke kak? kg syieda naik moto je. tapi van lg best. byk aiskrim die bawak.. wow...! suke-suke...@_@

    ReplyDelete
  20. @Munnafendy tak tahu kenapa kak moon.rasa macam ni @_@ ade something yang tak kene ke?

    ReplyDelete
  21. @Ieyza Afieyna yeke? syeida baru tau pas Ieyza gtau ni. @_@
    ok syieda dah email pihak JAKIM untuk pengesahan. ishhh takot pulak ni

    ReplyDelete
  22. @dyabunga terasa nak lepaskan semua.. tapi takde tempat nak meluahkan.. @_@

    ReplyDelete
  23. @aimi sedap la ais krim tu..kan aimi? hihihi syieda nak lg la.. hihi

    ReplyDelete
  24. mat kool, mat kool, kawanku.

    ReplyDelete
  25. @shahrazali main main selalu..syioknya syioknya ada mat kool.. hahaha

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you