Skip to main content

follower 999 dan 1000

Assalamualaikum... 

terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi datang / terjah ke blog picisan syieda ni. agaknya sudah 3hari blog ni tidak berupdate. -.- hujung minggu ni, hidup ni diselaputi demam panas. hukhuk.. terpaksa menghabiskan masa di rumah saja. @_@ sekarang pun masih terasa panasnya..

tetibe ternampak followers syieda dah meningkat dari 990++ ke 1000. alhamdulillah.. dan terima kasih semua. @_@



syieda nak ucapkan ribuan terima kasih kepada followers sebab sudi mengfollow blog ini. dan kepada follower ke-999 dan 1000. tolong emailkan no.fon/ jenis talian yang anda gune ke syiedaieda@yahoo.com. ada sedikit cendrahati nak syieda berikan. dan kepada followers yang lain, insyaAllah..kalau rezeki ada, next month syieda buat Giveaway lagi ye? hehehe..



follower ke-999
Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke-18 adik Nadzirah pada 5 May yang lepas. entri terbaru beliau adalah happy besday bestie beliau. iaitu 11 May. happy-happy selalu dear!


follower ke-1000
dikenali dengan nama Syira, anak kelahiran Terengganu. bersuamikan orang Kelantan, dan sekarang menetap di Pahang. merantau kak ni. hihi dan entri terbaru kak Syira adalah segmen dari Miss Z. jom ke blog beliau.


weee...terima kasih semua. sebenarnya tak reti nak review. entah betul ke tidak, hentam kromo jelah nakk... @_@ 

ok. nak rehatkan minda. kepala pusing. aduhhh.. jumpa lagi esok ye? @_@




yang benar

Comments

  1. wah... tahniah... tahniah... follower syieda dan sampai 1000...

    untuk follower bertuah pun tahniah jugak sbb dpt cendrahati dr syieda... :)

    ReplyDelete
  2. wahh follower da 1000! tahniah! best nye dapat review tu! :)

    ReplyDelete
  3. @zera eira syieda xreti nak review macam mane..main hentam kromo je.. hihihi @_@ terima kasih dear :)

    ReplyDelete
  4. @EYFAalias :) hihii xterkata apa, alhamdulillah.. @_@

    ReplyDelete
  5. @nadzirah abdullah hadiah xseberapa dari syieda, hope nad sudi terima.. -.- esok syieda bagi ye?

    ReplyDelete
  6. masih demam lg ker,,
    papown sy doakan awak kembali sihat hendaknya
    tahniah kepada fllower awk jang ke 999 n 1000
    boga persabahatan berkekalan

    ReplyDelete
  7. salam...

    terima kasih atas penghargaan ini..alhamdulillah...

    bagi kat sini jelah boleh?

    pakai maxis . senyum..

    ReplyDelete
  8. @sissyira same-same kak.. syieda dah hantar no topup.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…