hari ahad gembira

Assalamualaikum...

nampaknya sudah lama syieda tidak menghubdate blog tercinta ni. hari ni sangat penat disebabkan syieda, en. muncit menjadi pemandu pelancong yang tidak bertauliah kepada sepupu syieda, iaitu Syitoh. -.- macam mana nak jadi pemandu berkaliber, kalau dua-dua tak reti jalan KL ni. erkk

disebabkan hanya ada masa berjalan sehari, di tambah en. muncit ada sedikit kelapangan. selepas selesai makan tengah hari pada jam 3 petang, kami terus berangkat ke Time Square. biasa lah, sesiapa yang datang KL pasti akan tersebut-sebut Time Square, Sogo, KLCC, Masjid Jamek, dan banyak lagi. tidak termasuk di Purtajaya, Shah Alam. -.-

letih tersangat-sangat. ini kerana pada malam kemarin (20 Mei) syieda berborak dengan sepupu dari mula jumpa hingga jam 7 pagi non-stop. berhenti solat subuh, baru tido. weee..

ok sudah lewat + letih. syieda perlu mengundur diri berehat untuk bekerja esok. di bawah syieda serta sekeping dua gambar yang telah di ambil dari en. muncit. heee... -.-

ada aktiviti puzzle ape tah masa syieda sampai di sini.

di dalam pusat hiburan keluarga main game kete dan puzzle sentuh-sentuh. kahkah tak reti sebut

ini adalah no tiang parking. agar ketiga-tiga manusia ni tidak tersesat. erkk

kata tak nak cerita, tapi setiap gambar ada penerangannya. jadi, selamat malam semua. dan selamat bekerja esok. zzzzzzzzzzzz...


nota : sebelom balik, sempat rembat sandal satu. itupun setelah en.muncit tolong carikan semula kedai kasut tersebut. ngeeee..





yang benar

14 comments:

  1. untung kan boleh jalan jalan hehe kita dok rumah je hehe <3

    ReplyDelete
  2. seronok nye ade org bawak jln2 =)

    ReplyDelete
  3. @~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ en. muncit mimpi ape tah kak, nak bawak syieda dan spupu jejalan. hihihi :)

    ReplyDelete
  4. @Syuhada Nasya ni sebab sepupu datang. kalau tidak syieda pun macam kamu dear. hehe :)

    ReplyDelete
  5. @aimi aimi lagi jauh g kedah. hihihi :)

    ReplyDelete
  6. :) kak terbayang dah camna penat kamu tu dik..:)

    apapun selamat beristirehat dan berkerja dear :)

    take care :)

    ReplyDelete
  7. siap amik gambar tempat parking yang tak menahan tu.. hahaha..

    psstt: samaler dgn ai, kalau en. suami takde join sekali sah confirm ai pun akan wat cenggitu.. siap amik gambar kat pintu mana nak keluar nanti.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. @kak ai: ni pun amik gambar sembunyi-sembunyi kak. sebab takot ade orang tengok.hahaha.. nasib baik xsesat :)

    *hahaha.. kitorang nak balik hampir tersesat sebenarnye kak.. :)

    ReplyDelete
  9. kami siap bergambar dengan tiang supaya tak sesat..yg tiang tu ye lah..takut sesat..yg tuan tu tak tau la nak buat apa..saja nak jadi cam whore...hehe..

    ReplyDelete
  10. wah . best-nyeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  11. @Rai : hahahaha :) kak rai ni..hihihi

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you