header by MyraVea

Assalamualaikum... 

satu persatu perubahan pada blog akan dibuat. url blog pun insyaAllah akan bertukar juga. -.- tengah seronok berblogging ni kan? baru-baru ni syieda baru menempah header kepada blogger terkenal MyraVea! super ohsem header yang Myra buatkan untuk syieda. tqvm Myra. @_@


ini adalah header lame syieda. buatan sendiri yang keras ni. hukhuk







buatan Myra. ohsem! suke gile dengan header n pink yang comel ni. @_@

terima kasih buat Myra yang sudi menerima tempahan header dari syieda yang banyak cikadak ni. bila ditanya pendapat kawan-kawan + mr muncit, diorg memilih header ni. @_@ 

lagi sekali terima kasih Myra. -.- kepada sesiapa yang mahu menempah header, footer, banner, boleh ke blog Myra untuk mula menempah. harga / cas yang dikenakan sangat berpatutan. yes! 

untuk koleksi header buatan tangan Myra : klik sini
untuk ke FB Myra (tempahan sahaja) hehehe : klik sini



tq myra,

yang benar

18 comments:

  1. waaahh . serius+betul2 . chantik sangat2 . i like ^^

    ReplyDelete
  2. Thanks for this entry syieda cumil :)


    Myra pon suke pinky pinky! hehe

    ReplyDelete
  3. Kemas dan cantik... wording dia pun sangat bermakna..:)

    ReplyDelete
  4. tq sume..
    dan tq tuk myra sebab buatkan syieda header cun ni.. -.-

    ReplyDelete
  5. sweetnya lah header awk ya.. :))

    ReplyDelete
  6. fav colour! heheh. cantik. :D

    ReplyDelete
  7. Cantik header ni....
    dan oshem..hehehe
    Support Me By Daily Voting me for Blogger Of The Year

    ReplyDelete
  8. alaa,,, jangan la buat muja jelez.. wekkk,, hehe

    ReplyDelete
  9. terima kasih semua. dah terima kasih tuk MyraVea.. @_@ i like it! hihi

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you