Skip to main content

header by MyraVea

Assalamualaikum... 

satu persatu perubahan pada blog akan dibuat. url blog pun insyaAllah akan bertukar juga. -.- tengah seronok berblogging ni kan? baru-baru ni syieda baru menempah header kepada blogger terkenal MyraVea! super ohsem header yang Myra buatkan untuk syieda. tqvm Myra. @_@


ini adalah header lame syieda. buatan sendiri yang keras ni. hukhuk







buatan Myra. ohsem! suke gile dengan header n pink yang comel ni. @_@

terima kasih buat Myra yang sudi menerima tempahan header dari syieda yang banyak cikadak ni. bila ditanya pendapat kawan-kawan + mr muncit, diorg memilih header ni. @_@ 

lagi sekali terima kasih Myra. -.- kepada sesiapa yang mahu menempah header, footer, banner, boleh ke blog Myra untuk mula menempah. harga / cas yang dikenakan sangat berpatutan. yes! 

untuk koleksi header buatan tangan Myra : klik sini
untuk ke FB Myra (tempahan sahaja) hehehe : klik sini



tq myra,

yang benar

Comments

  1. waaahh . serius+betul2 . chantik sangat2 . i like ^^

    ReplyDelete
  2. Thanks for this entry syieda cumil :)


    Myra pon suke pinky pinky! hehe

    ReplyDelete
  3. Kemas dan cantik... wording dia pun sangat bermakna..:)

    ReplyDelete
  4. tq sume..
    dan tq tuk myra sebab buatkan syieda header cun ni.. -.-

    ReplyDelete
  5. sweetnya lah header awk ya.. :))

    ReplyDelete
  6. fav colour! heheh. cantik. :D

    ReplyDelete
  7. Cantik header ni....
    dan oshem..hehehe
    Support Me By Daily Voting me for Blogger Of The Year

    ReplyDelete
  8. alaa,,, jangan la buat muja jelez.. wekkk,, hehe

    ReplyDelete
  9. terima kasih semua. dah terima kasih tuk MyraVea.. @_@ i like it! hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…