jusco : sale besar-besaran!

Assalamualaikum... 

Jusco is now known as Aeon - sumber ada yang dah tahu ke? alhamdulillah, sebab syieda baru tau. kahkah.. ni pun sebab encik muncit ajak jejalan malam ni cari barang di Jusco. opssss Aeon la! katanya ada ada ada dan ada AEON MEMBER DAY. hari ni saja! dan di AEON/JUSCO CHERAS SELATAN only! jangan hampa dok p kalut dalam AEON Jitra sana. memang takdak apa la. haha kedah pulak! jitra ada Jusco ke syieda? xdak pun!


ini pun dari laman web AEON CO. (M) BHD. encik muncit ada buat member card (J-CARD) masa beliau pergi "spy" syieda window shopping di Jusco tempoh hari. xreti nak sebut Aeon ni. Jusco la.. hihi

kepada sesiapa yang berada berdekatan Jusco/Aeon Cheras Selatan, datanglah beramai-ramai ke sini. ada banyak potongan harga untuk anda nikmati. kepada member card saja kot. haaa.. datang je. dan make sure datang dengan moto. nanti parking susah. ramai!

ok dah bersiap-siap nak balik dah ni. sebab malam nanti lepas settle semua, nak terbang ke sane. hihihi -.- kalau nampak syieda, ping-ping la ye? kuikui.. 

ini bukan entri mempromot. tapi memberitahu. jom2!! 


mood : sukanya dalam hati. malam nak nak bershopping lagi. mujur ada encik muncit, dapat berbelanja free! kahkah jahat. muncit, sekeh syieda ni!



yang benar

2 comments:

  1. lm xpergi JJ..huhu..
    tp betul, time JJ card puah ati berbelanja..:)

    ReplyDelete
  2. @Qienah hihihi betul tu Qienah..-.- best!

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you