ketidak elertan membawa padah!

Assalamualaikum... 

dalam hati tengah runsing ni, boleh syieda buat perkara yang agak kelakar di sini. di blog syieda sendiri. hikhik.. syieda cek sidebar syieda. part updated (bloglist) kunonnya nak blogwalking la. @_@

pastu terpandang name syidot. dalam hati "aik bile mase letak link blog baru pulak ni" . xglemer pun. kahkah.. gelak jahat. ok sini dah tipu sikit. hihihi pastu tekan la link blog nye..

sekali link ke blog ni syidot. readers kenal ke syidot ni? hihihihi macam nak hentak kepala di kaki kerusi je. dengan ketidak alertan diri sendiri. hikhik..



hahaahahahahahaha... nak gelak sampai sampai ke rumah. kihkih.. hujan sekarang, macam mane nak balik? bungkus diri dengan baju dan seluar hujan. jom main hujan! hihihi - errkkk mr muncit suruh syieda g jumpe die, nak bawak syieda ke satu tempat katanya... soooooo surprise.. hikhik...

jom gelakkan syieda. hihihihi @_@



yang benar

20 comments:

  1. jgn main hujan nanti demam...

    ReplyDelete
  2. @dwaty dah dua, tiga hari balik kerja kena hujan. tekak pun dah perit dah rasa.. hukhuk @_@

    ReplyDelete
  3. @Pupel Liyana hikhik terima kasih pupel. syieda tempah dekat MyraVea je. murah sangat-sangat. @_@

    jom tempah dekat beliau lagi..hihi

    ReplyDelete
  4. aish......

    so sweet en.muncit skrg ye =)

    ReplyDelete
  5. haha.. apela.. blog sndiri rupa nya :P

    ReplyDelete
  6. @Munnafendy hahaha.. tu la pasal kak moon. @_@ adehhhh...

    ReplyDelete
  7. @aimi wahaha... die dah berubah dah aimi..alhamdulillah.. @_@

    ReplyDelete
  8. @Ieyza Afieyna @_@ ngeh2.. mcm mane syieda leh xperasan tu blog sendiri. kikikiki

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana menrjah ke blog tak seberapa dari saya... Saya follow awak teruslah.... Hit me back if u want... Thanks dear... :)

    ReplyDelete
  10. @ChiLaBaey's Spot sama-sama.. syieda follow back ye? @_@

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you