perkabaran baik!

Assalamualaikum... 

ini entri bukan nak tarik perhatian. tapi nak gembar gemburkan saja. wahaha.. gurau je lah! syieda cuma nak bagitahu, arini syieda ada perkabaran baik. kesemuanya dari blog. uishhh eksaited kemain ye senah! emmm kawan baik syieda dah masak dengan perangai syieda yang suka panggil senah, bedah, timah. hihi -.-

alhamdulillah.. syieda tidak sangka benda ni akan syieda dapat dalam minggu ni juga. tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. -.- bersyukur + suka sangat-sangat! hihi

pertama ; blog contest syieda telah dapat hadiah saguhati iaitu header dan pengiklanan selama sebulan di blog tuan penganjur. alhamdulillah... -.-

ini adalah hadiah headernya. simple dan cantik! hihi

dan untuk pengiklanan itu, syieda takde banner. xleh nak tunjuk pada kawan-kawan! @_@


kedua ; blogger yang terkenal dalam bidang mekap dan fesyen, iaitu Zoey Zau Yah! datang ke blog syieda ni. seyes! teruja la sebab sis Zoey ni datang follow me. T__T srutttt sruttttt sedut hingus laju-laju.


tak tipu kan? berangan sekejap, kalau nanti weeding syieda nak mintak sis ni jadi makandam la. @_@ kalau sesiapa yang bakal melangsungkan perkahwinan, pertunangan, merisik, dinner, atau mana-mana majlis yang sangat bermakna buat kalian. cepat call sis Zoey ni. 

sis pinjam gambar sis ye? -.-


ketiga ; dapat call dari P1 customer service untuk upgrade plan p1 secara percuma. pada kadar bayaran yang sama, cuma kelajuan dan qouta saja bertambah. lepas ni boleh la blogwalking sampai tercabut skrin lappy ni. hahaha ok skrin tercabut itu tipu! -.-


keempat ; baby saya sudah comel! yeay!! baru-baru ni syieda service my baby buchuk. bagi makan nestum, tukar lampin semua. then mandikan my baby di car wash! belagak betul mandikan di car wash. yela. moto wash mane ade, hakhak.. 


dan kelima ; syieda nak tido awal. emmm awal la sangat dah jam 12 malam dah! ngeeeee... -.- malam masih muda kan? hihi




yang benar

10 comments:

  1. untung la awak .. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. Byk perkabaran Syida....untungnye...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....

    p/s : cantik header... baru sekarang dpt tengok rupa syieda... :)

    ReplyDelete
  4. @Gumiho Princess alhamdulillah rezeki.. nanti rezeki kamo pulak sayang.. -.-

    ReplyDelete
  5. @Masz Sidek alhamdulillah masz..

    aik? masz xpernah tengok syieda ke?

    ReplyDelete
  6. waaah byk goodnews nih...blogwalking smpai lebam ye hihi

    ReplyDelete
  7. @Munnafendy lepas ni mata panda je syieda ni kak..hihihi -.-

    ReplyDelete
  8. hehehe... nilah kali pertama tengok wajah syieda... :)

    ReplyDelete
  9. @Masz Sidek wahaha.. sebab xberani nak buat header gune gambar sendiri. ni percubaan pertama. -.- hihi

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you