sale! sale! sale!

Assalamualaikum... 

penatnya berjoging dalam Jusco tadi. hihihi memula janji nak pergi saing. disebabkan ada hal yang tidak dapat di elakkan, syieda terbang sesorang ke Jusco. hakhak.. dah alang-alang sampai, takkan nak duduk luar kan? air-cond ada. tunggu apa lagi..... -.-

dah penat berpusing dalam Jusco tu. akhirnya dapat call yang temujanji di batalkan. ishhhh memang nak kene pelangkung mamat ni! mulut dah boleh gantung baju dah. muncung kemain. geram betul. 

tetiba ada orang menyapa dari belakang. bila syieda pandang ke belakang. nampak gigi tersusun kemas je. alahai muncit! main-main dia. sambil gelak-gelak tanda berjaya kenakan syieda. - game!

masa tinggal sejam saja lagi sebelum Jusco tu tutup. orang-orang bukan main panjang lagi langkah mereka. semua nak di capai. murah kannn?? 80%, 70%, 50% dan 10% pun ada. hihi masa ni, kelam kabut si muncit cari baju untuk beliau pakai bulan 6 nanti. t-shirt pun ok what. hihihi

akhirnya muncit beli t-shirt yang dia nak. parasit ni memang suka mengikut. hihihi apa muncit beli, syieda pun nak beli. dan keputusannya, ini yang syieda mampu beli. ehhh gaji baru masuk. kang ujung bulan makan pasir syieda! huahua.. @_@

nak beli yang mahal. memang buat jenis teman la. biar banyak baju murah. bertukar selalu. tapi jangan sikit baju mahal. hari-hari pakai baju yang sama. weeee... -.-



lepas ni ada jangan lupa buat JCard. hihihi *tadi langsung tak guna JCard. wahahaha oklah. dah mengantuk + kaki lenguh. mau  tido. sebab malam sabtu nanti akan ada latihan badminton! uwaaaa...

nite!




yang benar

12 comments:

  1. smlm akak leh terlupa ada jasko membersale kat btho.. alahaiii rugi!

    ReplyDelete
  2. @Syuhada Nasya hihihi dapat beli sikit je.. sebab encik muncit main-main.. -.-

    ReplyDelete
  3. @Munnafendy insyaAllah kak.. klau xda aral melintang..-.-

    ReplyDelete
  4. @LubLy Jusco Cheras Selatan. -.- hihihi Balakong.. -.-

    ReplyDelete
  5. @Lida Rahim tu la kak.. tapi orang cakap still ade sale lagi sampai hujung bulan Mei ni. xsure pulak yang ni.. -.- jom2 shopping kak.. hihi

    ReplyDelete
  6. thanks singgah blog cik iena
    dtg membalas kunjugan + follow(^_~)www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  7. @O CIKTEDDY alhamdulillah.. rezeki dapat beli baju.. @_@

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you