Skip to main content

sale! sale! sale!

Assalamualaikum... 

penatnya berjoging dalam Jusco tadi. hihihi memula janji nak pergi saing. disebabkan ada hal yang tidak dapat di elakkan, syieda terbang sesorang ke Jusco. hakhak.. dah alang-alang sampai, takkan nak duduk luar kan? air-cond ada. tunggu apa lagi..... -.-

dah penat berpusing dalam Jusco tu. akhirnya dapat call yang temujanji di batalkan. ishhhh memang nak kene pelangkung mamat ni! mulut dah boleh gantung baju dah. muncung kemain. geram betul. 

tetiba ada orang menyapa dari belakang. bila syieda pandang ke belakang. nampak gigi tersusun kemas je. alahai muncit! main-main dia. sambil gelak-gelak tanda berjaya kenakan syieda. - game!

masa tinggal sejam saja lagi sebelum Jusco tu tutup. orang-orang bukan main panjang lagi langkah mereka. semua nak di capai. murah kannn?? 80%, 70%, 50% dan 10% pun ada. hihi masa ni, kelam kabut si muncit cari baju untuk beliau pakai bulan 6 nanti. t-shirt pun ok what. hihihi

akhirnya muncit beli t-shirt yang dia nak. parasit ni memang suka mengikut. hihihi apa muncit beli, syieda pun nak beli. dan keputusannya, ini yang syieda mampu beli. ehhh gaji baru masuk. kang ujung bulan makan pasir syieda! huahua.. @_@

nak beli yang mahal. memang buat jenis teman la. biar banyak baju murah. bertukar selalu. tapi jangan sikit baju mahal. hari-hari pakai baju yang sama. weeee... -.-



lepas ni ada jangan lupa buat JCard. hihihi *tadi langsung tak guna JCard. wahahaha oklah. dah mengantuk + kaki lenguh. mau  tido. sebab malam sabtu nanti akan ada latihan badminton! uwaaaa...

nite!




yang benar

Comments

  1. smlm akak leh terlupa ada jasko membersale kat btho.. alahaiii rugi!

    ReplyDelete
  2. @Syuhada Nasya hihihi dapat beli sikit je.. sebab encik muncit main-main.. -.-

    ReplyDelete
  3. @Munnafendy insyaAllah kak.. klau xda aral melintang..-.-

    ReplyDelete
  4. @LubLy Jusco Cheras Selatan. -.- hihihi Balakong.. -.-

    ReplyDelete
  5. @Lida Rahim tu la kak.. tapi orang cakap still ade sale lagi sampai hujung bulan Mei ni. xsure pulak yang ni.. -.- jom2 shopping kak.. hihi

    ReplyDelete
  6. thanks singgah blog cik iena
    dtg membalas kunjugan + follow(^_~)www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  7. @O CIKTEDDY alhamdulillah.. rezeki dapat beli baju.. @_@

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…