senaman anak mata

Assalamualaikum... 

selamat hari Selasa yang indah lagi permai. harap-harap semuanya sihat sejahtera. amin.. kalau yang demam tu, silalah ke klinik dan makan ubat ikut waktu yang doktor arahkan. kalau degil, nanti kene injek! larikk!!

sapa-sapa antara kita nak melakukan senaman anak mata. meh kira bersama syieda ye? heeee.. (tetiba kena kira amount sebanyak ni tadi) takmau malu-malu, takmau segan-segan ya? -.-

syieda print screen dari note saja. nak menaip di sini takda jadual, kang masing-masing pening. iye dak? =.=


syieda cakap kerja penjual bunga rafflesia, ada yang tidak percaya.ingat rafflesia murah-murah ke? ok ini  tipu. inilah kerja seharian syieda. kira, kira, dan kira. tapi amount semua dalam AUD. bukan MYR. hukhuk.. sadis!

saja nak senaman anak mata dengan kawan-kawan. see u later! -.-





yang benar

15 comments:

  1. uish...tak tau lak sampai banyak gitu skali.zillion takde eh??

    ReplyDelete
  2. @aReLaN zillion tu seolah-olah macam alien la.. hihihi bilangan tu ada, tapi tak terkira dek akal manusia. iye dak?

    contoh : nyamuk di dalam hutan. -.-

    ReplyDelete
  3. @Masz Sidek selalunye kene kira sampai quadra je masz. tu pun dah juling dah.. hukhuk

    ReplyDelete
  4. brp ek harga bunga rafflesia? hehe

    ReplyDelete
  5. @ejulz ngeh2.. harganya 3 pounds sterling.. @_@ syieda sendiri pun xtau.. hihi

    ReplyDelete
  6. juling tengok nombor..haha~

    jemput singgah,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/9-perkara-penting-ketika-bercakap.html

    ReplyDelete
  7. jual bunga raflesia??wah 1st time dgr kerja camni..mesti byk untng ek.

    ReplyDelete
  8. @Ieyza Afieyna kira-kira ni syieda gune di dalam kerja syieda. hihihi @_@

    ReplyDelete
  9. @rAIHan syieda datang lawat raihan cumel -.-

    ReplyDelete
  10. sakit mata ouh tengok 00000 tu hahahha

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you