typo Magnum

Assalamualaikum... 

bukan nak cerita pasai magnum yang ada nombor bertuah tu. tapi magnum lain. kenapa syieda cakap macam tu? tadi google "magnum", yang keluar bukan ais krim yang comel tu. haishhhh.. sabar je lah.. ok berbalik kepada cerita asal.

lunch tadi hanya makan Magnum Almond dan Yogurt. wakakaka.. diet kunon! pppp lah syieda diet apa kebenda nya kalau makan benda-benda macam ni. menternak datuk lemak ada la.. aigooo...

ni first time merasai kenikmatan Magnum Ice-Cream yang selalu orang gembar gemburkan. walaupun agak segan nak tekan button PUBLISH POST sebab dah lame zaman ais krim ni berlalu pergi. tapi kena gagahi jugak sebab untuk tatapan anak cucu cicit cotcot nanti. 

yela, kang ada yang mengata buat "publisiti murahan" pulak dengan promosikan barang itu ini.  entri macam gam****. ini bukan promosi. emmm malas nak bercakap pasal orang-orang yang tak reti duduk diam tu. abaikan orang macam tu. buang karan je. nanti diam la.. -.- muka baik je syieda ni. 


crunchy almond ice cream bar

Magnum ni lah yang telah membiak dalam perut syieda ni. sedap.. rangup gitu. auwwww... cuba lah.. RM3.90 kalau tak silap syieda. setahun sekali apa salahnya beli ais krim mahal ni. hahaha

white chocolate ice cream bar

inilah lumrah manusia. bila rasa satu. nak satu lagi. begitu jugaklah dengan syieda. dah dapat rasa Magnum Almond, nak pula rasa Magnum White ni. aigooo.. sebenar, SAYA SUKE WHITE CHOC!! sedap!! sedap!!

Belgian White Chocolate Block (90g)


mood : lepas makan, terdampar sekejap.. kuikui
sumber : sayang



yang benar

4 comments:

You can say anything but please don't hurt me. Thank you