hai2! im back!

Assalamualaikum

selamat hari Isnin semua. terima kasih kepada yang sudi datang ke "pondok usang" ni. dan tak lupa juga kepada yang sudi follow. nanti syieda akan pergi ke rumah kalian semua. :) 

nak bercerita sepanjang di kampung macam tak best kalau tak disertakan sekali gambar. jadi petang nanti gambar akan menyusul untuk kalian. di opis tak dapat nak transfer gambar. aduhhh limit betul la! sangat teruja di kampung. kekeke.. 

banyak cerita yang syieda dapat dikongsi dengan mak, ayah, adik dan abang. walaupun sekadar dapat bermalam semalam dikampung. namun banyak benda yang dapat dibuat bersama keluarga tercinta. :) mak pula sanggup berjaga sampai jam 2,3 pagi untuk berborak. hikhik..

seronok sangat dapat tengok mak tersenyum gembira macam ni. @_@ rindu sangat. auwww... apa saja yang syieda cerita, mak tergelak. sampai terkeluar air mata mak pune gelak. syieda ni kelakar ke? erkkk.. ???



* mak ayah abang adik eksaited nak menerima orang baru dalam kelurga kami. insyaAllah.. :)



yang benar

20 comments:

  1. Orang baru?..siapakah..jeng jeng.. ;b

    ReplyDelete
  2. seronok kan dapat balik kampung jumpa mak ayah..walau pun sekejap je..terubat juga rindu..

    ReplyDelete
  3. @syafiqakarim: hakhak.. :) malu eih nak cakap.. hikhik

    ReplyDelete
  4. @:: Mrs.Eady ::: alhamdulillah.. :) terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  5. wah.... happy nye lepas balik kpg...

    org baru??? siapa yer...

    ReplyDelete
  6. @Rai: sronok sangat2 kak :) hikhik terubat rindu ni :)

    ReplyDelete
  7. JOM JOIN GA NI :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

    ReplyDelete
  8. Bagusnya anak yang boleh sentiasa menggembirakan hati ibubapa mereka. :)

    Siapakah orang baru itu? ehem!

    ReplyDelete
  9. Salam kenal..
    rasanya semua mak happy sangat kalau anak balik..
    walaupun pergi tak jauh mana..
    makchaq macam tu la...

    nak terima orang baru? menarik ni...

    ReplyDelete
  10. salam..

    mak mmg suka kalau anak2 mereka bahagia..

    ReplyDelete
  11. orang bru ? akk nk kawen ke? hhehekk

    ReplyDelete
  12. kite pon x sbr nk tunggu kwn kite naik pelamin =)

    ReplyDelete
  13. mak syieda hepi sbb anak dia blk...;) akak pun xsbar nk tgk syieda kwin..hehe

    ReplyDelete
  14. orang baru ??

    bakal suami sis ke ? hik3...

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you