ke HUKM lagi :(

Assalamualaikum

sebenarnya entri ni entri semalam. namun belum sempat publish, dah terpaksa log out dengan tergesa-gesa. kerana mendapat khabar berita yang mencemaskan buat seketika. :( dalam jam 12.30 tengah hari semalam, syieda half-day dan terus ke HUKM

sebenarnya tersangat fobia bila perkataan cemas, emergency, kritikal, hospital. @_@ uwaaaa.. 

semalam, abah muncit terkena heart attack. dan alhamdulillah, setelah selesai pembedahan memasukkan "spring" di paru-paru. semua kembali normal. cuma belum sedarkan diri lagi. hari ni tidak pasti lagi sebab muncit baru on the way ke HUKM. 


kami semua memaksa muncit menjaga abahnya, disebabkan dulu abahnya pernah menjaga die. kekeke.. muka dia masa tu adalah redha. haha abahnya lah yang bersengkang mata menjaga dia waktu malam dulu. sekarang turn dia pula. :)


semoga pakcik cepat sembuh. amin...




yang benar

24 comments:

  1. moga abah muncit cepat sihat ya..

    ReplyDelete
  2. semoga ayah awak cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. pink lavender >> amin.. insyaAllah.. terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  4. cik lynn >> amin.. insyaAllah.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. ayu >> amin.. insyaAllah.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. rai >> ayah muncit la dear :) bukan ayah syieda :) hee terima kasih, insyaAllah..

    ReplyDelete
  7. Semoga kesihatan abah muncit segera pulih sepenuhnya. Amin.

    ReplyDelete
  8. semoga cepat2 sembuh bakal ayah mertua syieda ;)

    ReplyDelete
  9. knapa name nye muncit? ape2pon smoga abah muncit cepat sembuh.. =P

    ReplyDelete
  10. Saya doakan semoga bakal bapa mertua cepat sembuh yek

    ReplyDelete
  11. fobia tgk spital..huhu..smoga cpt sembuh:)

    ReplyDelete
  12. mg cepat sembuh confius ckit baca entry ni hehehe

    ReplyDelete
  13. Kakcik >> amin.. insyaAllah kak.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  14. Mas >> amin.. insyaAllah mas.. terima kasih dear :)

    ReplyDelete
  15. korn >> amin.. insyaAllah.. terima kasih :)

    namanya muncit sebab die muncit. kahkah.. sebenarnya nama panggilan dia. :)

    ReplyDelete
  16. Abg Hanif >> amin. insyaAllah abg Hanif.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  17. kak Dila >> amin.. insyaAllah.. terima kasih kak :)

    syieda pun fobia sebenarnya.. :( tahun lepas muncit. tahun abahnya.. :(

    ReplyDelete
  18. kak kesuma >> amin.. insyaAllah.. terima kasih kak :)

    konfius yg mane tu? heee sebab syieda main type je.. dah xtenang ht ni :(

    ReplyDelete
  19. sedih pula bce entry ni...tringt kt ayah yg kt uma 2.. =(

    semoga abha mucit sihat cepat =)

    ReplyDelete
  20. moga abah muncit ieda cepat sembuh ;)

    ReplyDelete
  21. aimi >> @_@ sedih sangat sebab arwah sudah kembali ke Rahmatullah.. Al-Fatihah...

    ReplyDelete
  22. Syazwan >> pakcik sudah pergi tinggalkan kita.. @_@

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you