maafkan kami

Assalamualaikum

selamat malam semua :) maafkan syieda sebab sudah banyak hari tidak update blog. hanya mampu blogwalking ke segenap blog saja. itu pun yang termampu syieda lakukan dengan kaedaan sebegini. ok titik. heeee.. 


kepada rakan-rakan yang sudi datang dan follow "pondok usang" ni. terima kasih, insyaAllah ada kelapangan syieda akan ziarah semula, dan akan follow back :) buat masa sekarang memang tidak mampu untuk ziarah semua. hanya yang termampu sahaja. hukhuk

macam taknak publish je entri ni. sebab takde ape-ape. hukhuk.. just nak bagitahu kalian selamat hari Khamis untuk esok. ehh hari ni lahhh!

harap-harap semuanya kembali kepada normal. insyaAllah..


*gambar tiada kaitan dengan entri. dari abang hensem juga la datangnye gambar ni.



yang benar

20 comments:

  1. jom BW & follow di sini

    http://mrsaibis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamu'alaikum Syieda. Semoga semuanya baik2 saja. :)

    ReplyDelete
  3. akak pun baru je update blog..huhu..

    ReplyDelete
  4. take care dear..biasa lah..hidup ada pasang surutnya..tak sepanjang masa macam tu kan..

    ReplyDelete
  5. shieda tak sihat ke...
    bykkan berehat yer...

    ReplyDelete
  6. @ain vanilla: ok deaar, nanti ade masa syieda follow sane :) tq

    ReplyDelete
  7. @kakcik: waalaikumussalam kak, insyaAllah.. terima kasih kak ;)

    ReplyDelete
  8. @A: @_@ rindu entri kamu juga dear.. nanti sempat syieda g sane.. heeee

    ReplyDelete
  9. @:: Mrs.Eady ::: nanti syieda melwt akak ye? tungguuuuu tau :)

    ReplyDelete
  10. @Rai: terima kasih kak :) kene kuatkan semangat je ni

    ReplyDelete
  11. @Masz Sidek: heeee... :) terima kasih masz chumel

    ReplyDelete
  12. hihi, comel pulak mas rasa entry ni.. salam jumaat :D

    ReplyDelete
  13. @Adylia Qarissa: hehe selamat berhari minggu tuk kak juga :)

    ReplyDelete
  14. @Hanif Idrus: selamat hari Jumaat :) teerlambat syeda update komen ni :)

    ReplyDelete
  15. @fiQRa: hikhik.. mas ni lagi comel.. :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you