Skip to main content

SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ

Assalamualaikum

sebelum syieda bercuti, adalah lebih baik syieda buat sesuatu pada blog agar tidak berhabuk. haaa.. abg Nasz ni macam paham2 je. hihihi :) ok klik banner laju-laju sedara sedari sekalian untuk ke blog abh NAsz ni :)


Mengapa saya suka terjah dan baca blog Nasz?
sebab saya suka la.. hikhik.. sbenarnya syieda suke sebab nak bc Jom Santai Minda tu. hihihi :p ok larikkk!!!


dateline
27 June 2012
10 malam


yang benar

Comments

  1. dari segmen yg sama :)
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

    ReplyDelete
  2. salam..

    semoga dapat tempt yea ;)

    ReplyDelete
  3. Thanx sudi join. saya dah letak link awak di Bloglist Julai 2012. Boleh check ye?

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  4. salam singgah dri segmen sme:)jmput2 la ke blog ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html maseh:)

    ReplyDelete
  5. salam. singgah dari segmen yang sama :D

    dah follow sini

    jom ke blog sy :D
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

    ReplyDelete
  6. Nurul Nadia >> terima kasih.. nanti syieda melwat kembali ye? :) salam perkenalan..

    ReplyDelete
  7. kak Syira >> wsalam.. :)

    hihihi terima kasih kak.. :)

    ReplyDelete
  8. abg Nasz >> ok terima kasih abg Nasz.. :)

    ReplyDelete
  9. Pencinta Pink >> terima kasih sudi melawat syieda.. ok nti syieda ke blog sis :)

    ReplyDelete
  10. abg Hanif >> terima kasih abg :)

    ReplyDelete
  11. Mrs. BuduBilis >> terima kasih sudi datang dear.. ok jap lagi syieda melwat kamu :)

    ReplyDelete
  12. nak terjah blog dia lah..hehe

    ReplyDelete
  13. @Zie Madini hehehe kak zie ni, bt syieda segan ngn kak.. hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…