Skip to main content

Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical

Assalamualaikum

tadi ada pergi rumah abg Nasz. syieda ternampak satu benda, terus curi. hihi sapa-sapa nak joint venture, klik banner dibawah ni dengan kadar 100km/j. ok? :)




syarat-syaratnya mudah saja :
1) Buat post bertajuk, "Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"
2) Save banner kat atas tu, pastu tampal dalam post ni, kemudian linkkan ke entri ini.
3) Digalakkan tag orang, tak wajib, tapi kalau tag tu kasitau le empunya blog ye. :)
4) Dah siap entri, pastekan link entri korang kat ruang komen kat bawah.
5) Segmen tamat pada hari Ahad, 11.59 PM.





yang benar

Comments

  1. datang dari segmen yang same..sis nak golek2 ke blog yg cantik ni ye

    ReplyDelete
  2. hehehe. selamat bersegmen.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  3. salam..nk join ler..masa pon ad nie.hehee

    ReplyDelete
  4. thanks ya Syieda sudi join segmen ni :D! jom jenguk2 rakan blogger lain yang join kat sini;

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

    jom follow-mollow weekend ni! :P

    ReplyDelete
  5. Singgah n follow dr segmen yg sama.
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  6. MISS Z BERCELOTEH singgah sini dari segmen yang sama...
    eh..eh.. dah follow taw... (1157)
    jemputlah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  7. salam..


    hehe...sempat lagi ni ;)

    ReplyDelete
  8. sis gadis >> tq so much :) nanti syieda golek2 ke sane pula :) heee

    ReplyDelete
  9. abg nasz >> nasib baik tuan rumah tak marah syieda curi. hihihi :) selamat bersegmen jga abg nasz :) heee

    ReplyDelete
  10. Nur Chahaya >> haaa jom2 joint.. :) heee selamat bersegmen dear :)

    ReplyDelete
  11. Nur-Azam >> tq admin :) ok kejap lagi syieda melawat semua peserta :) heee

    ReplyDelete
  12. Natasha >> tq dear sudi datang ke blog syieda ni :)

    ReplyDelete
  13. Miss Z >> tq dear sudi datang ke blog syieda ni :)

    ReplyDelete
  14. Kak Syira >> Waalaikummussalam kak,,, jom2 joint kak :) sempat lagi ni.. :)

    ReplyDelete
  15. tq dtg blog kite..salam ziarah kembali..da follow pun..

    ReplyDelete
  16. skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  17. salam..wah cantik blog ni,mcm tuan dia jgk..salam ukhwa..dr segmen yg sama
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  18. done folow! 1171

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen sama :)
    done followed !
    BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. singgah pagi:)dari segmen sama :)
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  21. done follow kamu balek sayang :D

    ReplyDelete
  22. korn dtg dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  23. salam..singgah hujung minggu di sini..kita memang dah follow awk.hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

    ReplyDelete
  24. Enrecca >> ok tq dear :) sudah terjah blog kamu :)

    ReplyDelete
  25. Aiisyah >> tqvm dear sudi dtg sini :)

    ReplyDelete
  26. Bai >> terima kasih sudi datang sini :) sudah skodeng blog bai :)

    ReplyDelete
  27. Billy >> wsalam.. terima kasih billy :) salam ukhwah :) sudah ke blog billy :)

    ReplyDelete
  28. kekapas >> tqvm dear :) sudah ke blog kamu td :)

    ReplyDelete
  29. Aisyah >> tqvm dear :) sudah ke blog kamu dan follow juga :)

    ReplyDelete
  30. Atiqah >> tqvm sudi dtg sini dear :) already follow dan bw blog kamu :)

    ReplyDelete
  31. Pencinta Pink >> same la dear, dah lame follow blog kamu :) ok insyaAllah akan syieda letak dlm bloglist syieda :)

    ReplyDelete
  32. datang dari segmen yang sama

    http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/06/httpajamoppicalblogspotcom201206segmen.html

    ReplyDelete
  33. singgah jugak kat sini..dah lame follow =)

    ReplyDelete
  34. Umi Liza >> tq kak sudi datang :) dah ke blog kak dah.. :)

    ReplyDelete
  35. sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  36. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-2-tenang-up-follower.html


    JOM JOIN SEGMEN KE 2 ANJURAN BONDE SILA PATUHI TERMA DAN SYARAT YE TQ..

    ReplyDelete
  37. Abg Nasz >> its ok.. selamat berblogging :) hehhe

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…