selamat hari bapa + ibu

Assalamualaikum

selamat hari Ahad semua. hari ni juga adalah Hari Bapa kan? :) sebenar hari bapa tiap-tiap hari bagi syieda. hari ibu juga. hari ni saja je nak post entri ni sebab syieda nak bw lepas ni. 

mari kita dengar lagu ni. masa syieda mula belajar English, cikgu ada cakap lagu ni memang untuk bapa yang telah membesarkan kita. jadi.. mari lah kita dengar!! ngeh2.. :)


ok selamat beristirehat dengan keluarga, kawan-kawan dan kekasih masing-masing. :) jom kita berblogwalking dari sekarang!! yeay!!




yang benar

14 comments:

  1. LAGU SLALU NYANYI KAT KAROK..HAHA

    ReplyDelete
  2. memang suke sangat lagu nih :D

    ReplyDelete
  3. Suka gile lagu ni,sbb memberi semangat,tapi suka versi Josh Groban :)

    ReplyDelete
  4. hairy >> amboi.. orang karok ke ni? hihihi syieda karok kompom hujan. kahkah.. :)

    ReplyDelete
  5. kak Dila >> bestkan lagu ni kan kak :) heee

    ReplyDelete
  6. CP >> syieda pun suke. bersemangat kite lepas dengar :) hee rindu parent tetibe. :)

    ReplyDelete
  7. En. Zaharin >> haaa.. nanti nak download la yg Josh Groban tu :) kekeke :)

    ReplyDelete
  8. nk nyanyi lah lgu nie tok ayh nt =)

    ReplyDelete
  9. sdap lagu ni...syahdu je kan...

    ReplyDelete
  10. :'(..

    Al-Fatihah buat arwah abah Kak Nida...

    ReplyDelete
  11. Aimi >> ayah aimi ada FB, kire muda lagi la.. kalau nyanyi pasti terharu ayah aimi nti :)

    ReplyDelete
  12. Cik Lynn >> yep :) seronok dgr. teringat pengorbanan ayah dan mak :)

    ReplyDelete
  13. Kak Nida >> Al-Fatihah.. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. amin....

    maaf kak, syieda xda niat nak buat kak sedih..

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you