selamat hari isnin

Assalamualaikum

selamat pagi Isnin semua. diharapkan hari ini adalah permulaan yang baik buat syieda, muncit sekeluarga, dan kawan-kawan sekalian. berdirinya syieda di sini. ececehh macam berucap dalam perhimpunan sekolah pulak. hukhuk..

kemungkinan minggu ni syieda akan balik ke kampung lagi. nampak gayanya blog ini akan kembali sunyi. maaflah sekarang mood blogging masih kuat. tapi syieda pula masih tiada idea untuk disisipkan dalam entri kali ni. 

kalau sempat. syieda akan post entri setiap hari. insyaAllah.

syieda rindukan mak ayah abang dan adik di kampung. rindukan nenek di kampung. rindukan arwah kedua-dua atok yang pergi meninggalkan kami semasa syieda form5. rindukan arwah pak long syieda yang telah pergi masa syieda semester ke-tiga UiTM. rindukan arwah abah muncit. rindukan semua.. :'(

baiklah.. syieda akan blogwalking ke rumah kalian. dan akan follow mana yang termampu hari ni. ye? terima kasih kepada yang sudi datang melawat rumah syieda sepanjang ketiadaan syieda. dan terima kasih buat Kak Nida. :)



yang benar

6 comments:

  1. kak Kesuma >> terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  2. salam

    xpe, slow2..

    ada idea nanti blh updae blog lagi.

    ReplyDelete
  3. saya pun rindu kat m.cik sy, arwah dah lama xde, tp sy bru tau cos dorang xgtau, dorang kata xnak ganggu saya exam,,sedih giler...huhu T.T

    ReplyDelete
  4. kak Syira >> wsalam..

    ok kak.. hihihi (lamanya baru syieda sempat reply komen kak :( )

    ReplyDelete
  5. Trah Zain >> Al-Fatihah...

    semoga roh mereka ditempatkan dikalangan orang2 beriman..amin...

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you