30.6.2012 - alhamdulillah.. selamat sudahh.. :)

Assalamualaikum

alhamdulillah.. selamat sudah majlis syieda dan muncit pada hari sabtu lepas... :) majlis yang diadakan tersangat kecil dan hanya keluarga terdekat saja yang dijemput. kata mak. biarlah bersederhana untuk majlis ni. nanti majlis akan datang insyaAllah besar-besar disamping tidak membazir. :)

gambarnya... ini saja yang mampu syieda snap. yang lainnya ada pada abang sepupu. nanti dah siap albumnya. syieda akan postkan ye? pic handphone kabur.. sob2.. :( ini adalah buah betik. di ukir. suka sangat, teringin nak makan. tapi belum dapat merasa lagi. muncittt.. :))



selamat malam semua.. insyaAllah esok syieda akan update mane yang termampu. dan akan follow serta bw mana yang tersempat. kunonnya nak tengok final Euro. tapi macam tak mampu mata ni menahan. :( selamat malam semua.. :)




yang benar

38 comments:

  1. Syukur Alhmadulillah. Semoga langkah seterusnya berjalan dengan lancar. :)

    ReplyDelete
  2. wah... seronok nye... nk juga =)

    ReplyDelete
  3. kak cik >> alhamdulillah kak.. :) bersyukur sgt2.. semuanya berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  4. aimi >> nak? jom2 aimi.. hihihi :) nti turn aimi jgn lupe jempot syieda.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam dear :D GA dh tamat tinggal umumkan pemenang ni. Hehe. OK. nanti ki minta no pemenangnya supaya tak berlaku penipuan ;))

    ReplyDelete
  6. bertunang ker??
    Tahniah ^_^

    LA nak ajak join segmen LA

    http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    Hope sudi join ye ^_^

    ReplyDelete
  7. LA >> aah.. terima kasih dear :) buat kecil2 je.. :) ok insyaAllah kejap lagi syieda joint :)

    ReplyDelete
  8. final euro dh abeh..spain menang...hehe
    santek pic nya..sy ske tgk brg2 hantaran nih..kreatif kan diorg nih

    ReplyDelete
  9. kak Yumida >> syieda xdapat tengok sebab terlalu letih malam tadi.. hukhuk.. :( yeay!! spain menang!! :)

    syieda teringin nak belajar buat hantaran ni. minat tapi belum ada peluang :p hihiihi

    ReplyDelete
  10. tahniah syieda.... sy doakan semoga hubungan ni sampai ke jinjang pelamin... :)

    selamat menempuh alam pertunangan... :)

    ReplyDelete
  11. syida tunang ea?? wah..tahniah dear ♥♥

    ReplyDelete
  12. Masz >> amin... terima kasih bebanyak masz.. :) insyaAllah..

    ReplyDelete
  13. kak Yui >> aah kak.. hikhik.. terima kasih kak yui.. nti kenduri kak kene datang tau? :)

    ReplyDelete
  14. tunang yer syg..tahniah yer.. moga sampai saat di ijabkabulkan nanti..InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  15. Bertunang ehh? jangan lelama ... cepat2 kawin ..murah rezeki nanti, insyaAllah ... :) kalau sudi jemputler ..hehehe...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  16. tahniah.. dh jadi tunangan org yer.. jg diri :-)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah, tahniah.. esok dah upload gambar, sila inform lulu.. nak tengok ;)

    ReplyDelete
  18. wahhh tahniah!! my kwn blogger dh nk khwin erk..vvip kad plezz...haha

    ReplyDelete
  19. Tahniah adik akak....

    Semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  20. salam..

    comel tu..

    cantik, boleh dimakan tidak? hehe

    ReplyDelete
  21. tahniah... :) smg dipermudahkan untuk urusan itu...


    p/s : mesti manis kan kuih tu..

    ReplyDelete
  22. Tahniah buat anda ..Selamat Bertunang!!!
    Bertunang sememangnya adat hanya keluarga terdekat ajer..
    Nak kahwinnanti jangan lupa panggil abg amik gambar..kekekekek

    ReplyDelete
  23. Azizah >> ye dear.. :) amin.. insyaAllah.. terima kasih jijah.. :)

    ReplyDelete
  24. Hasrul Hassan >> yup.. :) insyaAllah, takde aral taknak tunang lelame.. :)

    of cos syieda akan jemput nanti.. :) tunggguuuuu....

    ReplyDelete
  25. Intan Berlian >> terima kasih sayang.. :) insyaAllah..

    ReplyDelete
  26. Kak Lulu >> alhamdulillah.. terima kasih kak.. :)

    ok nti syieda dah dpat gambar syieda inform kak tau? :)

    ReplyDelete
  27. Hairy >> terima kasih wan.. insyaAllah ada rezeki awal langsungkan perkahwinan..

    * VVIP kene bagi alamat tau? hihihi

    ReplyDelete
  28. Kak Nida >> terima kasih kak :)

    insyaAllah.. amin.. :)

    ReplyDelete
  29. Kak Syira >> wsalam kak.. :)

    aah benda ni boleh makan. tapi syieda je belum dapat makan.. hihihi

    ReplyDelete
  30. LadyBird >> terima kasih dear. insyaAllah, amin...

    *syieda nak cakap pun xberani. tapi memang rendam dengan air gula. halwa betik namanya kalau tak silap :)

    ReplyDelete
  31. Hamzah Ian >> ini bukan doorgift.. :) ni hantaran syieda tuk en.muncit tu.. hihihi :)

    ReplyDelete
  32. Abg Hanif >> terima kasih abg..

    hihihi insyaAllah, syieda akan jemput abg juga.. takkan lupa punya.. :)

    ReplyDelete
  33. Nn Lylyn >> terima kasih dear.. :)

    salam perkenalan juga :)

    ReplyDelete
  34. bersederhana is more better dear. mcm kak zie engaged dulu. pun buat sederhana je. jemputan hanya 100 org je taw.

    then majlis kawen pun akak buat sederhana gak. hanya 400 org jemputan je. yg pentingnya kta sah dan ikut kemampuan asal tak membebankan :)

    pape pun, congrats dear :)

    ReplyDelete
  35. @ Kak Zie Madini Terima kasih kak.. :) syieda nak sgt buat majlis mcm kak ckp tu. tapi orang laki (muncit) tu lain sikit. hehehe kalau syieda cakap nak buat kecil2 die nak support. botak kepala die.. kekeke dua2 belah die nak kuar duit.
    bersederhana yang penting. dan sah.. :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you