ketandusan

Assalamualaikum

rindunya pada kalian semua. rindu nak mengarut dalam blog. sudah 4hari ketandusan idea nak mengupdate.  sejak update hari Senin hari tu, terus hilang idea. waduhhh gawat! :( serius, asyik meredah blog kawan-kawan saja. 

dari semalam rasanya syieda mengedit blog. takla pandai sangat. buta IT juga syieda ni. kuikui edit pun ikut tutorial. hahaha 

google saja. penuh! pilih saja mana yang berkenan di hati. kalau malas nak pening kepala, boleh la tempah dekat syieda mana-mana blogger yang ada membuka tempahan mengedit blog. cuma kena keluarkan duit saja. :p

syieda nak tempah. tapi muncit melarang keras! srott2.. katanya jangan melebih-lebih pula! yela.. awak jeles! kalau blog bersama , boleh pula die senyum sampai ke telinga. hihihi.. katanya belanja Tutti Frutti lagi ada faedahnya. ok, ini tipu muslihat saja. 

sebenarnya banyak sangat benda yang syieda nak ceritakan. tapi bila buka dashboard saja. idea terus larikan diri dari kepala ni dengan kadar 110km/j. memang pandang kosong sajalah dashboard ni.. :( last-last blogwalking saja. hihihi

semangat datang nak mengupdate petang ni sebab terpaksa berkampung di opis sementara tunggu hujan berhenti. :) tak boleh balik. harini pakai baju kurung. macam mane nak sarung baju hujan ni. hahaha tergelak besar sekejap..

tak boleh la macam mereka ni. syieda kan berbaju kurung. ce cite macam mana nak sarung? hahaha

malam ni muncit ada pesan suruh book tiket wayang. nak tengok citer 8jam. macam 1st time jumpa dulu la gendot! tengok wayang. makan control-control. gelak pun tutup mulut. hihihi :p ok. ini pun tipu. 1st time jumpa makan MCD dengan kawan muncit dan Neeya, Mimi dan Diman. :) no wayang-wayang.

syieda ada kemusykilan sikit tentang anon. tapi biarlah dulu. later syieda cerita ok? :) ok, jom la balik.. bermandikan hujan la jawabnya. opis dah nak tutup. srott2.. demam la jawabnya..

sejak balik dari kampung, nasi belum dijamah lagi. :) happy.. hihiih




gambar : sini 


yang benar

24 comments:

  1. bukan ke ade raincoat yg labuh . cam ika punye . ika penah pakai dulu masa drive skuter ego s time hujan :)

    ReplyDelete
  2. bukan senang idea nk dtg time nk berblogging ni...

    ReplyDelete
  3. join here and get perfume... =)

    http://rararoo.blogspot.com/2012/07/get-free-cute-header-by-farahafiza.html

    ReplyDelete
  4. hye tunang en.mncit...ahahahhaha
    nk tgk gambar tunang =)

    ReplyDelete
  5. @Cik Rongoks baju hujan yang dapat sekali dengan moto tu labuh sampai paras lutut je.. tapi still kain basah kene ujan.hihi

    ade yang labuh ke? nanti syieda nak mnx muncit tolong carikan la.. senang, xyah pikir sai basah bila pakai baju kurung. hihii :)

    ReplyDelete
  6. @Fendy tu la tu.. tambah bila kepala asik pikir benda lain. hihihihi :)

    ReplyDelete
  7. @fara ok, tq jemput syieda... insyaAllah kalau sempat syieda joint :)

    ReplyDelete
  8. @aimi hai aimi.. :p hahahaha

    gambar masih dalam process la aimi.. hihihi nanti dah dapat syieda upload ye? hihihi

    ReplyDelete
  9. kalau akk pakai bju kurung, kain akak buka.. baju masukkan aje dlm seluar =)

    ReplyDelete
  10. kkdh pun tandus idea nat wat N3 ni dik! faham2 jelah

    ReplyDelete
  11. @nuyui a.k.a miss YUI hihihi.. nak buat la lepas ni.. hihihi :p tq kak yui..

    ReplyDelete
  12. @kak Kesuma Angsana hihihi.. dari tadi di dashboard.. 1pun tak taip lg kak..ihihihi :)

    ReplyDelete
  13. betul tu..kadang2 kita ketandusan idea :)

    ReplyDelete
  14. Wah!! sebab tu tempoh hari tu duduk sorang2 pun senyum simpul..kekekeke.
    Nak tengok spiderman ler..

    ReplyDelete
  15. KAK BUI PUN SLL MCM TU,IDEA KDG2 JEM DEKAT OTAK..HEHE..BILA BYK IDEA,MASA PULAK JADI PENGHALANGNYA..^_^

    ReplyDelete
  16. patutlah...akak singgah sini tak ada entry nak di baca hihihi..biasalah tue...

    ReplyDelete
  17. @Adylia Qarissa adehhhh... :( apa nak buat bile keadaan macam ni.. :'( uwaaaaaa

    ReplyDelete
  18. @abg Hanif Idrus hihihi macam tau2 je la abg hanif ni.. hihihihi :p

    ReplyDelete
  19. @kak Bui Junaidi hihihihi betul2 kak bui.. last2 duduk depan lappy buat benda lain..hihihi

    ReplyDelete
  20. @kak Ros dah ketandusan idea la kak.. hukhuk :(

    ReplyDelete
  21. hehe...kalau pakai raincoat cam yg dlm gamba tu, mmg tak dapet ler syieda nk sarung raincoat. so sediakan raincoat yg labuh kaler kunen tu...hehehe

    psstt...anon ganggu syieda ea? feduliks kan dia, dik. hehe

    ReplyDelete
  22. @kak Zie Madini hahaha.. ohhh yg labuh tu wrna kuning ke kak zie? ok, nanti syieda nak cari la. nti xda risau nak pakai baju kurung masa musim hujan.. :) hihihi terima kasih kak zie.. :)

    * tu la, malas nak amik peduli.. sebab anon jugaklah dulu syieda terpaksa delete akaun dan email lama. sob2... skrg xnak pedulikan die dah.. :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you