Skip to main content

Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadha

Assalamualaikum

klik banner di bawah untuk ke blog penganjur :)



syarat-syarat :
1.Follow blog nabila
2.Buat entri
- Tajuk "Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadhan"
- Letak banner yang comot atas tu dan linkkan semula
- Tag 2 Orang blogger dan pastikan mereka tahu
3.Bagi link entri bukan link blog dia bahagian komen ye

tag :



dateline :
29 Julai 2012




yang benar

Comments

  1. thanz tag sy:) kalo free kita join..

    ReplyDelete
  2. Salam, Aini singgah dr segmen yg sama..
    Done Follow awk!!!

    http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  3. Hai awakk, kita dah follow awak, follow kita balik tau! Ninie followers ke - 1208 :D Ni link kita, http://mizzsninie.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan.html Thanks.

    ReplyDelete
  4. niera dtg terjah blogger comel ni !
    salam perkenalan dan niera dah lama follow sini :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  5. @Pecinta pink^^ ok dear.. :)

    tq sudi datang ke blog syieda :)

    ReplyDelete
  6. Dah follow sini juga.. jemput follow kita blk ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  7. slmt bersegmen sis :)
    FOLLOWER KE 1215

    ReplyDelete
  8. @Mizzs Ninie hai ninie, ok syieda dah follow ninie :) tq sudi dtg ke blog syieda ni

    ReplyDelete
  9. @aisyah humaira' salam perkenalan... :) syieda pun dah follow niera semula.. terima kasih sudi dtg sini :) hihi

    ReplyDelete
  10. @iena_gie done follow u back dear :)

    thanks sudi datang ke blog syieda ni :)

    ReplyDelete
  11. @Yumida terima kasih kak, follow kak semula :)

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen.. follow u, 1221 :)

    ReplyDelete
  13. Assalam, ada segmen lagi erk.... salam blogwalking... (^-^)....


    Salam Ramadhan...

    ReplyDelete
  14. goodluck dear..moga berjaya ya ;-)

    ReplyDelete
  15. byk segmen di bulan ramadhan ni kan..meriah pulak..hehe
    slmt bersegmen n menambah kenalan

    ReplyDelete
  16. @Ikmalwsalam..

    salam ramadhan :) hehe nti syieda bw pulak ke blog ikmal :)

    ReplyDelete
  17. @kak Yumida betul tu kak. xmenang tangan nak joint :) hihi lepas raya ni xtau la banyak ke xmcm ni lg segmen :(

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama.done follow ^^
    jom join icha pnya giveAway reramai :) ada hadiah dr a& w

    http://jurnalichafidelis.blogspot.com/2012/07/a-giveaway-by-icha-follower-dan-hadiah.html

    thanks dear,
    icha fidelis

    ReplyDelete
  19. membalas kunjungan.. tq visit mine:)

    ReplyDelete
  20. @Chaca tq dear sudi datang :)

    ok jap lagi syieda joint ye? :)

    ReplyDelete
  21. salam. dtg visit belog ni dri belog budakkecikbermonolog. :D

    ReplyDelete
  22. hye thanks follow saye n walking sini balik dr segmen yg same http://augustandmarch167.blogspot.com/2012/07/jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  23. @Haziqah and atiQahwsalam..
    terima kasih sudi datang , already follow u :)

    ReplyDelete
  24. Terima kasih sebab singgah kat blog is, is dah follow sini, selmat berpuasa dan selamat bersegmen.

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…