23 tahun sudah :)

Assalamualaikum

hari ni sudah genap umur syieda 23 tahun. heee.. tapi perangai macam budak-budak lagi. :p silap sikit asyik menangis saja. lepas ni kenalah bertukar semuanya. awak tu dah bakal jadi isteri orang dah syieda. (walaupun lambat lagi) ngeh2..


petang tadi en. muncit pergi interview untuk kerja baru. dia sudah tinggalkan kerjaya bisnes dia. (ayat taknak pengsan) muda lagi. moga-moga rezeki untuk dia ada disitu. insyaAllah.. :) 

malam ni, en.muncit ada ajak berbuka bersama-sama. sudah lama tidak berdating makan bersama dia. :) mata shining.. haha macam ada muslihat saja en.muncit ni. :p 

emmmm ok syieda sudah hendak bersiap siaga untuk keluar. jom kekawan semua. selamat berbuka semua. dan terima kasih kepada yang sudi wish besday syieda. terima kasih semua. :) sayang kalian semua !



*nak panggil en.muncit tu, en.Tunang macam pelik pula. dah lama panggil muncit. haha shhhhhh.. jangan bagitahu dia tau? nanti dia skodeng blog ni. hihihi


yang benar

20 comments:

  1. kak syieda ^_~

    selamat hari lahir =D

    ReplyDelete
  2. kihkih..... dh tua dh dye =)

    pngl abg muncit pula lah =P

    ReplyDelete
  3. @aimi hahaha tu la aimi, dah ase makin meningkat dah ni :) hihihi

    alamak abg muncit. haahahaha.. nti die pulak ketawa aimi :)

    ReplyDelete
  4. sis sory late wish.. happy birthday :)

    May ALLAH bless you..]

    ReplyDelete
  5. oo..g dating ye..hihi..dpt bnyk hdiah? nk!;)

    ReplyDelete
  6. @NuRuL ngeh2.. dah tua dah.. :) terima kasih :)

    ReplyDelete
  7. @~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ hihihi :) dating makan je , hadiah tak dapat pun. kekeke :p

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday shieda... :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari tua kak syieda..ahakz:P

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you