celebrate bersama en tunang

Assalamualaikum

kahkah tittle macam nak kena jentik hidung lapanplohlapan kali saja. :) semalam bercakap muncit segala bagai. hari ni en tunang pula. hari kena la panggil en tunang sebab dapat berdating dengan dia even di kedai mamak. dari awal lagi dia nak ajak makan Pizza. namun syieda tolak. syieda nak makan nasi :)

akhirnya kami berjumpa di kedai mamak untuk berbuka bersama. :p juadah berbuka pada hari ni adalah :

ini nasi saya! muncit jangan ambil tau?

itu muncit punye, nak tukar dengan ayam saya, katanya ayam dia kecil

buah kurma dan tembikai di beri :) tq

motif utama : nak tunjuk kunci saja. hihihi

lepas berbuka, kami sekali lagi terjah masuk the Mines. kali ni muncit hendak mencari baju dia. sudahnya balik macam tu saja. heeee.. :p




yang benar

22 comments:

  1. bestnyer buka dgn en.tunang..en. tunang farisha pulak kerja..huhu..btw, sedap menu tu

    ReplyDelete
  2. suka lah tu..walaupun jumpa kt kedai mamak..hihih

    ReplyDelete
  3. @DAIRI FARISHA hehehe.. sabtu ahad ade sys, ajak en.tunang bbuke same2.. sekali pun mesti best :)

    ReplyDelete
  4. seronok nye org dh ade tunang kan =) ngee

    *tertibe gatal nk bertunang juga =)

    ReplyDelete
  5. fuhhhhhhhh
    dugaan di bulan puasa tgok gambar2 makanan nih
    hehehe

    ReplyDelete
  6. Makan sama2 bulan puasa romatiknya..
    Tapi aku suka pasangan macam ni..sempoi dan suka hati baca entri entri love kau orang..

    ReplyDelete
  7. Suka letew dapat berbuka bersama :)

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss YUI jom makan kak yui :) syieda tengah tunggu nak bersahur ni :) hihihi

    ReplyDelete
  9. @aimi alhamdulillah..

    seronok sikit aimi, even masih belum sah, tapi sekurangnya parent dah tahu kite kluar dgn anak sapa :) hihihi aimi bila pula ni? hihihi

    ReplyDelete
  10. @Hans jom berbuka di Cheras batu 11 ni. hehehe sedap sangat :)

    ReplyDelete
  11. @~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ nasi briyani :) muncit cakap. hehehehe syieda pun xtau :p

    ReplyDelete
  12. @Hanif Idrus terima kasih abg Hanif. tak selalu leh macam ni. tapi bila dapat keluar kedai mamak pun kami makan :p muncit selamber, syieda follow je.. :)

    ReplyDelete
  13. @Mieya Atiera suke sgt dear, tambah2 baru lepas besday syieda time tu :) hehehehe

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you