nasi arab sri kembangan

Assalamualaikum

malam tadi syieda berbuka bersama kawan-kawan muncit. ramai juga yang datang. namun semua gambar ada di dalam handphone muncit. :( handphone cap ayam syieda bateri dah nak habis waktu tu. sadis nya.. hanya ada dua tiga keping gambar saja yang mampu syieda sisipkan di dalam entri ini. :)

kami berbuka beramai-ramai di Taste of Middle East Resturant, Sri Kembangan. menu hari ni, adalah nasi Arab! perut saya sepanjang bulan puasa ni, nasi Arab saja. :)

ini nasi Arab kambing. kena makan kambing. ayam tak dibenarkan oleh muncit. pantang. and again! :( kambing pun kambing la. nasi nya sedap. :)


ini adalah dessert yang diberikan. 

macam biasa. walaupun berpantang larang banyak benda. syieda juga majlis perbandaran muncit ni. sebab tu semua benda buka 1 dulu. :( macam mane perut tak kedepan kalau hari-hari macam ni.

sampai rumah dah macam paus terdampar di bilik. :) apa-apa pun terima kasih muncit. lepas ni ayah susah la nak cakap "awat anak ayah macam tak cukup zat ja

update 31 Ogos 2012 : di sini syieda sertakan peta lokasi :) ihihi





yang benar

14 comments:

  1. akak kureng skit ngn nasi arab nie..hehehe...tekak mesti nak mkn melayu jugakkkk :)

    ReplyDelete
  2. eh asal masuk blog nie terase jeles pula =)

    hihiihihihihih

    tompang bahagia

    ReplyDelete
  3. dekat mana nih?macam menarik...selalu pergi bangi and cyberjaya jer,tak tau pulak dekat seri kembangan pun ada

    ReplyDelete
  4. knp pantang ayam?? tp bagus la, kambing lg berkhasiat dr ayam :)


    selamat hari raya syida!

    ReplyDelete
  5. @:: Mrs.Eady :: syieda ni asal nasi telan je kak. siap tambah lagi. tapi kalau jenis kentang2 gitu, memang cari nasi lagi :p

    ReplyDelete
  6. @aimi adilah hihihi gembira kita kongsi bersama ye aimi. maaf syieda xsempat lagi bw ke blog aimi. :( asik busy je nak balik kg ni. arini pun half day sebab badan panas

    ReplyDelete
  7. @nuyui a.k.a miss YUI :) orang belanja kak. :) hihihi alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. @Orga tak jauh dari Mines. nanti syieda tanya muncit. syieda tak tau sangat nama jalan ni. :(

    ReplyDelete
  9. @Munnafendy tiap kali makan ayam di luar, mesti badan gatal2.. dulu makan di kampung xpernah gatal2 macam tu. sampai luka2. :(

    selamat hari raya kak moon dan suami :)

    ReplyDelete
  10. perghhhh... kecur ayer luiq gua! tang kambung ni memang fav gua!

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you