Skip to main content

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari UITM Segamat

Assalamualaikum

klik banner sapa-sapa nak joint tau? :) best!





syieda dah 2 tahun pencen belajar. hikhik.. tapi nak joint juga memandang ada student uitm. hihihi :p sekarang sudah bekerja la.. harap2 penyertaan tak kena reject. :p


dateline
19 Ogos 2012



yang benar

Comments

  1. Terima kasih sebab sudi join segmen saya.. ^_^..
    sila check link blog anda di dalam senarai peserta.

    ReplyDelete
  2. uitm kelantan blh join x =)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen syieda... :)

    ReplyDelete
  4. @Ieyza Afieyna jom la joint dear, semua u leh joint :) hehehe

    ReplyDelete
  5. @aimi boleh syg :) jom joint :) hihi

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Datang dari http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
    dah kenal kan !!

    ReplyDelete
  7. @Hanif Idrus wsalam, dah kenal dah abg Hanif ni.. hihihi :)

    ReplyDelete
  8. lieya dtg bls kunjungan. :D lieya student dari universiti AL A-Bayt, Jordan. Salam kenal ye. :)
    http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-jordan.html

    ReplyDelete
  9. laa da kje rupanya..
    baru ingat nak tolong usha2 cousin saya kat sana nakal ke tak..dia amik accounting jugak..kot2 la kenal ke kan..hahaha!

    ReplyDelete
  10. hye...balas kunjungan. cantik lh header awk.sya follow sini ya... :)
    http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  11. Terjah sini membalas kunjungan.. :D

    selamat berpuasa.. ^_*

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. dtg dr segmen yang sama dan membalas kunjungan~

    haz blogger dr uitm shah alam n follow sni =)

    slmt berknlan ^^

    ReplyDelete
  13. salam..taqiee balas kunjungan..
    dah Follow awk...:)
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
  14. @Nadia Elena dah dua tahun tinggalkan Segamat. hihi pintu pagar dah berubah pun syieda belum g lagi. hihihi

    ReplyDelete
  15. @Kiko Chris tq sudi datang dear :) header tempah, hihi syieda mane reti bt ni semua :)

    ReplyDelete
  16. @NuRuL selamat berpuasa dear :) tq sudi dtg :)

    ReplyDelete
  17. @taqiee din tq :) syieda dah follow dah taqiee :)

    ReplyDelete
  18. cik siti balas kunjungan...dari segmen yg sama....=)

    ReplyDelete
  19. Salam ramadhan..

    Dah follow awak..jom follow balik..

    http://ehlaptop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. blogger dari ukm datang buat kunjungan balas...salam ramadhan..sudah lama mnjd follower sini =P

    ReplyDelete
  21. salam..tq sebab dah follow saya,saya follow awak balik..

    ReplyDelete
  22. salam..ziarah di sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  23. terima kasih sbb dah singgah blog.done follow.samelah kita dah bekerja kan.Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  24. dari segmen sama yaya follow sini ^^

    ReplyDelete
  25. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  26. dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
    done follow sini. ;)
    jom BW ke blog mimie :)

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  27. @BloggerGenX tq follow me :) already follow u .

    selamat bersahur :)

    ReplyDelete
  28. @AINI CHE DIN selamat berkenalan buat kali ke dua :) syieda pun dh follow blog aini :)

    ReplyDelete
  29. @Sabar wc.. :)

    aah dah keje :) selamat berpuasa juga :)

    ReplyDelete
  30. @Cik Zuera thanks dear :) syieda pun dah follow zuera :)

    ReplyDelete
  31. @syarmimi uitm shah alam? kwn kampung syieda ade di sana, degree.

    salam kenalan dear :)

    ReplyDelete
  32. salam..saya datang membalas kunjungan dari segmen yang sama sambil follow :)

    ReplyDelete
  33. husna singgah sini balas kunjungan..=)
    follow sini jugak..

    ReplyDelete
  34. uitm segamat nih ada anjurkan debat piala johor kan haritu,..??

    kalau sudi, join la contest nih..http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    ReplyDelete
  35. http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

    datang sini balik dan follow,,,thanks visit my blog....salam persahabatan salam ukhuwah ...

    ReplyDelete
  36. Balas kunjungan anda.. Terima kasih lawat blog saya yang tak seberapa.. :D

    P/s: DOne follow you. :D

    ReplyDelete
  37. salam...thanks for dropping by at my blog.=)

    ReplyDelete
  38. Salam perkenalan senior uitm :) hehe

    Singgah dari segmen yg sama. Zyra follow blog akak. Jemput la datang ke blog zyra lagi ye even agak boring sikit blognya. hewhew :D

    ReplyDelete
  39. @Nur Hanis terima kasih sudi singgah dan follow. syieda follow back :)

    ReplyDelete
  40. @Neiaa syieda dah 2tahun tinggalkan uitm, tak ingat dah dear. :(

    ReplyDelete
  41. @mselim3 salam perkenalan.. follow u back :)

    ReplyDelete
  42. @Putri Nur Zafirah hehe. terima kasih dear, later syieda g sane :)

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…