Segmen Lokman : Saya Blogger Dari UITM Segamat

Assalamualaikum

klik banner sapa-sapa nak joint tau? :) best!





syieda dah 2 tahun pencen belajar. hikhik.. tapi nak joint juga memandang ada student uitm. hihihi :p sekarang sudah bekerja la.. harap2 penyertaan tak kena reject. :p


dateline
19 Ogos 2012



yang benar

62 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join segmen saya.. ^_^..
    sila check link blog anda di dalam senarai peserta.

    ReplyDelete
  2. uitm kelantan blh join x =)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen syieda... :)

    ReplyDelete
  4. @Ieyza Afieyna jom la joint dear, semua u leh joint :) hehehe

    ReplyDelete
  5. @aimi boleh syg :) jom joint :) hihi

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Datang dari http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
    dah kenal kan !!

    ReplyDelete
  7. @Hanif Idrus wsalam, dah kenal dah abg Hanif ni.. hihihi :)

    ReplyDelete
  8. lieya dtg bls kunjungan. :D lieya student dari universiti AL A-Bayt, Jordan. Salam kenal ye. :)
    http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-jordan.html

    ReplyDelete
  9. laa da kje rupanya..
    baru ingat nak tolong usha2 cousin saya kat sana nakal ke tak..dia amik accounting jugak..kot2 la kenal ke kan..hahaha!

    ReplyDelete
  10. hye...balas kunjungan. cantik lh header awk.sya follow sini ya... :)
    http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  11. Terjah sini membalas kunjungan.. :D

    selamat berpuasa.. ^_*

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. dtg dr segmen yang sama dan membalas kunjungan~

    haz blogger dr uitm shah alam n follow sni =)

    slmt berknlan ^^

    ReplyDelete
  13. salam..taqiee balas kunjungan..
    dah Follow awk...:)
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
  14. @Nadia Elena dah dua tahun tinggalkan Segamat. hihi pintu pagar dah berubah pun syieda belum g lagi. hihihi

    ReplyDelete
  15. @Kiko Chris tq sudi datang dear :) header tempah, hihi syieda mane reti bt ni semua :)

    ReplyDelete
  16. @NuRuL selamat berpuasa dear :) tq sudi dtg :)

    ReplyDelete
  17. @taqiee din tq :) syieda dah follow dah taqiee :)

    ReplyDelete
  18. cik siti balas kunjungan...dari segmen yg sama....=)

    ReplyDelete
  19. Salam ramadhan..

    Dah follow awak..jom follow balik..

    http://ehlaptop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. blogger dari ukm datang buat kunjungan balas...salam ramadhan..sudah lama mnjd follower sini =P

    ReplyDelete
  21. salam..tq sebab dah follow saya,saya follow awak balik..

    ReplyDelete
  22. salam..ziarah di sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  23. terima kasih sbb dah singgah blog.done follow.samelah kita dah bekerja kan.Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  24. dari segmen sama yaya follow sini ^^

    ReplyDelete
  25. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  26. dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
    done follow sini. ;)
    jom BW ke blog mimie :)

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  27. @BloggerGenX tq follow me :) already follow u .

    selamat bersahur :)

    ReplyDelete
  28. @AINI CHE DIN selamat berkenalan buat kali ke dua :) syieda pun dh follow blog aini :)

    ReplyDelete
  29. @Sabar wc.. :)

    aah dah keje :) selamat berpuasa juga :)

    ReplyDelete
  30. @Cik Zuera thanks dear :) syieda pun dah follow zuera :)

    ReplyDelete
  31. @syarmimi uitm shah alam? kwn kampung syieda ade di sana, degree.

    salam kenalan dear :)

    ReplyDelete
  32. salam..saya datang membalas kunjungan dari segmen yang sama sambil follow :)

    ReplyDelete
  33. husna singgah sini balas kunjungan..=)
    follow sini jugak..

    ReplyDelete
  34. uitm segamat nih ada anjurkan debat piala johor kan haritu,..??

    kalau sudi, join la contest nih..http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    ReplyDelete
  35. http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

    datang sini balik dan follow,,,thanks visit my blog....salam persahabatan salam ukhuwah ...

    ReplyDelete
  36. Balas kunjungan anda.. Terima kasih lawat blog saya yang tak seberapa.. :D

    P/s: DOne follow you. :D

    ReplyDelete
  37. salam...thanks for dropping by at my blog.=)

    ReplyDelete
  38. Salam perkenalan senior uitm :) hehe

    Singgah dari segmen yg sama. Zyra follow blog akak. Jemput la datang ke blog zyra lagi ye even agak boring sikit blognya. hewhew :D

    ReplyDelete
  39. @Nur Hanis terima kasih sudi singgah dan follow. syieda follow back :)

    ReplyDelete
  40. @Neiaa syieda dah 2tahun tinggalkan uitm, tak ingat dah dear. :(

    ReplyDelete
  41. @mselim3 salam perkenalan.. follow u back :)

    ReplyDelete
  42. @Putri Nur Zafirah hehe. terima kasih dear, later syieda g sane :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you