Aji Noh Motor

Assalamualaikum

malam sabtu yang lepas, syieda dan en.tunang pergi tengok wayang. dah gedik sangat lama tak tengok wayang dengan en.tunang. paksa orang tua tu pergi juga. memula agak beragin sebab dia dipaksa. sudah masuk Jusco, kena air-cond gamaknya, terus cool.hakhak


niat dalam hati nak tengok cerita Aji Noh Motor. tukar fikiran last-last minit cerita Bait. macam seronok! sekali di kaunter, semua tinggal kerusi depan. cancel Bait! terpaksa tengok cerita Aji Noh Motor. syieda tak puas hati. en.tunang 2x ganda tidak puas hatinya.

keseluruhan cerita Aji Noh Motor takde lawak sangat. :( terbang RM50. kami berdua makan popcorn + air lagi best. :p 

cuma part kawan-kawan Aji berpakaian hantu melintas jalan. situ yang best pun. :) yang lain slow.. memang sesuai untuk tontonan kanak-kanak, dan seisi keluarga :) tengah tunggu cerita Budak Pailang. pasti best.

selesai tengok wayang hampir jam 12 malam. biasalah kalau jam 12 malam, syieda memang takut nak balik sesorang. takut antu :(( en.tunang tolong hantarkan syieda. then dia balik sesorang. haha padan muka. antu sila kejap en.tunang. :p

gambar tiketnya sebagai bukti pembayaran masuk panggung, akan syeida upload malam nanti ye? kekeke.. :p ok sambung buat kerja..




yang benar

20 comments:

  1. dah lama tak tengok wayang kat panggung..cubit2 nuffnang

    ReplyDelete
  2. Assalam, tak best ke cite Aji Noh Motor tu... nasib baik... hehehe....

    ReplyDelete
  3. thanx sudi folo...from the same segmen...done folo u back sis....

    ReplyDelete
  4. rajin ye tengok wayang...titew tak minat la..fenin'..=P

    ReplyDelete
  5. Baru plan nak tengok cita aji noh motorr tu. Hihi ;p

    By the wayy, kita ada tag awak dalam satu GA. Kalau awak free, join lah yee ;]

    http://emeliena.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  6. Lame sgt da xtgk wayg..rndu nye..btw,jum vist n folo blog dya

    ReplyDelete
  7. seronok nye dpt tgk wayang dgn en.tunang =)

    ReplyDelete
  8. @Mrs Velentine syieda pun sudah lama tak tengok. en.tunang ada lebih rezeki dia bawa je kak. hihihi :)

    ReplyDelete
  9. @Ikmal kurengg best , compare cite komedi lain. sebab die banyak berkisar tentang abang dan adik. lawak sikit2 je :)

    ReplyDelete
  10. @nuyui a.k.a miss YUI kurengg sikit kak. hihihi habiskan popcorn je dalam tu. hihihi

    ReplyDelete
  11. @wann sury haha xselalu pun. kalau ade rezeki baru nengok nye :) hihi duduk kerusi paling belakang baru best :)

    ReplyDelete
  12. @emeliena tengok cite resident evil ke. hahaha.. sebab kurengg sikit :)

    ok nanti syieda joint :)

    ReplyDelete
  13. @nadieya aisya jom tengok wayang.. :) already follow dya balik :)

    ReplyDelete
  14. @aimi adilah :p jarang2 dapat tengok aimi. hihihi dia ada rezeki lebih, baru dia ajak..

    ReplyDelete
  15. @sampaicucuratap better kak tengok president evil. hahaha promot lak syieda ni.

    ReplyDelete
  16. cam best je citer ni taw. nak carik dvd ah nnti

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you