Skip to main content

Aji Noh Motor

Assalamualaikum

malam sabtu yang lepas, syieda dan en.tunang pergi tengok wayang. dah gedik sangat lama tak tengok wayang dengan en.tunang. paksa orang tua tu pergi juga. memula agak beragin sebab dia dipaksa. sudah masuk Jusco, kena air-cond gamaknya, terus cool.hakhak


niat dalam hati nak tengok cerita Aji Noh Motor. tukar fikiran last-last minit cerita Bait. macam seronok! sekali di kaunter, semua tinggal kerusi depan. cancel Bait! terpaksa tengok cerita Aji Noh Motor. syieda tak puas hati. en.tunang 2x ganda tidak puas hatinya.

keseluruhan cerita Aji Noh Motor takde lawak sangat. :( terbang RM50. kami berdua makan popcorn + air lagi best. :p 

cuma part kawan-kawan Aji berpakaian hantu melintas jalan. situ yang best pun. :) yang lain slow.. memang sesuai untuk tontonan kanak-kanak, dan seisi keluarga :) tengah tunggu cerita Budak Pailang. pasti best.

selesai tengok wayang hampir jam 12 malam. biasalah kalau jam 12 malam, syieda memang takut nak balik sesorang. takut antu :(( en.tunang tolong hantarkan syieda. then dia balik sesorang. haha padan muka. antu sila kejap en.tunang. :p

gambar tiketnya sebagai bukti pembayaran masuk panggung, akan syeida upload malam nanti ye? kekeke.. :p ok sambung buat kerja..




yang benar

Comments

  1. dah lama tak tengok wayang kat panggung..cubit2 nuffnang

    ReplyDelete
  2. Assalam, tak best ke cite Aji Noh Motor tu... nasib baik... hehehe....

    ReplyDelete
  3. thanx sudi folo...from the same segmen...done folo u back sis....

    ReplyDelete
  4. rajin ye tengok wayang...titew tak minat la..fenin'..=P

    ReplyDelete
  5. Baru plan nak tengok cita aji noh motorr tu. Hihi ;p

    By the wayy, kita ada tag awak dalam satu GA. Kalau awak free, join lah yee ;]

    http://emeliena.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  6. Lame sgt da xtgk wayg..rndu nye..btw,jum vist n folo blog dya

    ReplyDelete
  7. seronok nye dpt tgk wayang dgn en.tunang =)

    ReplyDelete
  8. @Mrs Velentine syieda pun sudah lama tak tengok. en.tunang ada lebih rezeki dia bawa je kak. hihihi :)

    ReplyDelete
  9. @Ikmal kurengg best , compare cite komedi lain. sebab die banyak berkisar tentang abang dan adik. lawak sikit2 je :)

    ReplyDelete
  10. @nuyui a.k.a miss YUI kurengg sikit kak. hihihi habiskan popcorn je dalam tu. hihihi

    ReplyDelete
  11. @wann sury haha xselalu pun. kalau ade rezeki baru nengok nye :) hihi duduk kerusi paling belakang baru best :)

    ReplyDelete
  12. @emeliena tengok cite resident evil ke. hahaha.. sebab kurengg sikit :)

    ok nanti syieda joint :)

    ReplyDelete
  13. @nadieya aisya jom tengok wayang.. :) already follow dya balik :)

    ReplyDelete
  14. @aimi adilah :p jarang2 dapat tengok aimi. hihihi dia ada rezeki lebih, baru dia ajak..

    ReplyDelete
  15. @sampaicucuratap better kak tengok president evil. hahaha promot lak syieda ni.

    ReplyDelete
  16. cam best je citer ni taw. nak carik dvd ah nnti

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…