Skip to main content

tolong saya!

Assalamualaikum




syieda sorang ke yang jadi macam ni? tolongggg sapa yang pandai. nak yang lama. tak suka yang baru ni. tolongggg...



yang benar

Comments

  1. bleh tukar yang lama. tp xingat buat mcm mana.huhu

    mungkin ni dapat membantu

    http://syoknyerblogging.com/forum/topic/125-cara-tukar-dashboard-blogspot-kepada-interface-lama/#

    ReplyDelete
  2. hihihihih . ika guna yg baru nie dah lama sampai tak pandai nak guna yg lama .

    ReplyDelete
  3. Kakcik pun tak suka yang baru, tapi katanya google akan ubah sendiri kalau kita tak ubah pun...

    ReplyDelete
  4. dont worry, tekan balik dekat old blogger interface..jadi la yg lama..ada kat atas sebelah kanan..yg button macam bintang tu..huhu

    ReplyDelete
  5. @Hnahdy dah takda dah kak yang older interface tu kak :(( huh takreti gune benda baru ni :(

    ReplyDelete
  6. @MRS Rongoks syieda dah try aritu, tapi tak reti. tukar semula. hari ni tetibe btukar :(( senang ke ika?

    ReplyDelete
  7. @kakcik rasanya betul la kak. dah tak boleh nak tukar dah... :(( sedihnya...

    ReplyDelete
  8. Sonang ajer..pergi kat bulat macam roda tu ( setting icon)..sebelah kanan atas dan pilih old interface!!

    ReplyDelete
  9. sebenarnya sama jer baru atau lama..hihi....thanx singgah blog akak...

    **akak pakai font Short Stack sayang...hihihi...tukar ikut tutorial...bukan select dekat template =)

    ReplyDelete
  10. Haha, kalau selalu guna mesti lelama cekap hehe :)

    ReplyDelete
  11. @Kesuma Angsana syieda xreti guna. tekan lain, keluar benda lain. hihihi

    ReplyDelete
  12. @Hanif Idrus dah takde benda tu. hukhuk.. sedih betul

    ReplyDelete
  13. @Cikgu Ma syieda tak reti kak. tekan lain, benda lain keluar :(

    ReplyDelete
  14. @Nur Emilya harap2 cekap lepas ni. tak reti betui :(

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…