tolong saya!

Assalamualaikum




syieda sorang ke yang jadi macam ni? tolongggg sapa yang pandai. nak yang lama. tak suka yang baru ni. tolongggg...



yang benar

20 comments:

  1. bleh tukar yang lama. tp xingat buat mcm mana.huhu

    mungkin ni dapat membantu

    http://syoknyerblogging.com/forum/topic/125-cara-tukar-dashboard-blogspot-kepada-interface-lama/#

    ReplyDelete
  2. hihihihih . ika guna yg baru nie dah lama sampai tak pandai nak guna yg lama .

    ReplyDelete
  3. Kakcik pun tak suka yang baru, tapi katanya google akan ubah sendiri kalau kita tak ubah pun...

    ReplyDelete
  4. dont worry, tekan balik dekat old blogger interface..jadi la yg lama..ada kat atas sebelah kanan..yg button macam bintang tu..huhu

    ReplyDelete
  5. @Hnahdy dah takda dah kak yang older interface tu kak :(( huh takreti gune benda baru ni :(

    ReplyDelete
  6. @MRS Rongoks syieda dah try aritu, tapi tak reti. tukar semula. hari ni tetibe btukar :(( senang ke ika?

    ReplyDelete
  7. @kakcik rasanya betul la kak. dah tak boleh nak tukar dah... :(( sedihnya...

    ReplyDelete
  8. Sonang ajer..pergi kat bulat macam roda tu ( setting icon)..sebelah kanan atas dan pilih old interface!!

    ReplyDelete
  9. sebenarnya sama jer baru atau lama..hihi....thanx singgah blog akak...

    **akak pakai font Short Stack sayang...hihihi...tukar ikut tutorial...bukan select dekat template =)

    ReplyDelete
  10. Haha, kalau selalu guna mesti lelama cekap hehe :)

    ReplyDelete
  11. @Kesuma Angsana syieda xreti guna. tekan lain, keluar benda lain. hihihi

    ReplyDelete
  12. @Hanif Idrus dah takde benda tu. hukhuk.. sedih betul

    ReplyDelete
  13. @Cikgu Ma syieda tak reti kak. tekan lain, benda lain keluar :(

    ReplyDelete
  14. @Nur Emilya harap2 cekap lepas ni. tak reti betui :(

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you