dinner d Old Town

Assalamualaikum

genap seminggu kami berjumpa semasa mencari cap en.tunang. minggu ni berjumpa lagi. :) malam tadi en.tunang ajak dinner di Old Town White Coffee. mula-mula keberatan hendak pergi disebabkan baru lepas makan Burger Samurai + Bubur Ayam MCD. hahaha sekarang tank sudah besar la. entah berapa berat sekarang

kami memilih tempat yang dekat rumah syieda. kalau jauh en.tunang kena berhantar pula. esok dia nak kerja. :) pergi dinner makan nasi lemak. kompom balik je terus tido. mengantuk! ingat nak minum kopi Old Town punya. bertuah en.tunang! :p


ni syieda punya. :p

itu en.tunang punya :)

setelah kenyang macam dugung saja


kebetulan terpakai baju yang sama. tidak berjanji. haha dah jadi boria Old Town. haha segan-segan pula. padahal masa couple dulu, beli baju yang sama. pakai dating bersama, tidak pernah. :)

ok sudah mahu bersiap, shopping with Neeya! jom! :)

yang benar

16 comments:

  1. amboi...dinner dgn tunang...hehe

    ReplyDelete
  2. hehhe, besalah tuh pakai baju sesama. tader hal nya, nampak sweet lagi adalah..:)

    ReplyDelete
  3. nice blog bebeh..simple n kemas.. sukee

    ReplyDelete
  4. ahahhahaah npe x upload pki bju sme =)

    ReplyDelete
  5. Pernah sekali masuk kat old town, tp tak jd mkn kat situ...huhuuu.

    ReplyDelete
  6. Ni namanya boria kasih sayang....kikiki

    ReplyDelete
  7. @Cikgu Ma dia ajak. dapat gaji la tew. hihihi

    ReplyDelete
  8. @CintaZulaikha segan kak. hihihi :) pemalu la sangat syida ni. :p

    ReplyDelete
  9. @vidalsisah si en.tunang la ajak makan sini, nak xnak kena pergi juga. padahal syieda baru lepas makan mcd :p

    ReplyDelete
  10. eh, dh tunang eh? (sy lupe ke sy xtau nie, huhu~...) congrats syieda dear.. ^_^

    ReplyDelete
  11. @Nisa Greennnpanda syieda btunang ujung bulan6 tempoh hari :) hihi thanks nisa

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you