Skip to main content

Malam Bintang UKM 2012

Assalamualaikum

kejadian : 06 Oktober 2012

nak upload malam tu juga, syieda sampai di rumah hampir jam1 pagi. tersangat penat. terus tido tanpa basuh muka. teruk! :(

siangnya puas berpusing 1 TS tu dengan Neeya. dari jam 11.30 pagi kami berdua mula merayap. habis semua tempat di takluk. terutama tandas. dari tingkat teratas orang penuh, dan akhir sekali tandas terkebawah menjadi pilihan kami. ya.. memang orang tidak ramai. haha :)

merayap makan mcd, cari cool blog, cari baju, dan yang terakhir, renew lesen :) jam 6.20 petang sampai di rumah.

lepas maghrib, terus ke UKM. ada Malam Bintang UKM. sapa student, staff UKM pasti tahu akan hal ni kan? :) seronok  memang seronok. sebabnya dapat hilangkan tension. :)

di bawah syieda sertakan sedikit gambar untuk tontonan semua. :) 

Malam Bintang UKM 2012 :)

juri untuk malam pertandingan. pasti semua kenal kan? :)
 
ini salah seorang peserta. yang lain semua gambar bergegar :p haha

pemenang di umumkan..

inilah juara. kategori staff (perempuan) dan pelajar (lelaki).

dah ending.. :p

abg en.tunang pun masuk. lupa lirik. dapat tempat ke-3 kategori staff. :)

ni kak tiri kepada adik saudara angkat syieda. haha. saja bergambar dengan kak ni. :)




yang benar

Comments

  1. wah.. cambest je event nyanyi tue, hehe...

    ReplyDelete
  2. @Mya student dan staff je. xda ramai orang pun dear :)

    ReplyDelete
  3. @steffany daph meriah dear. tapi tak ramai yang pergi :)

    ReplyDelete
  4. @aimi adilah haha.. syieda tak pernah masuk UKM lg.hehehe

    ReplyDelete
  5. mereka semua buat perseembahan apa?

    ReplyDelete
  6. wow...siap ada malam bintang tu.hohoh

    ReplyDelete
  7. Akak ingtkan syieda belajar kat ukm...

    ReplyDelete
  8. @Hanif Idrus penontonnya terdiri dpd staff dan pelajar je :)

    ReplyDelete
  9. @cik mun best juga sebab dapat jumpa Roy dan cikgu Siti AF :)

    ReplyDelete
  10. @aReLaN rasanya setiap tahun UKM buat :)

    ReplyDelete
  11. @vidalsisah bukan kak. syieda keluaran UiTM.. hihih :)

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…