Malam Bintang UKM 2012

Assalamualaikum

kejadian : 06 Oktober 2012

nak upload malam tu juga, syieda sampai di rumah hampir jam1 pagi. tersangat penat. terus tido tanpa basuh muka. teruk! :(

siangnya puas berpusing 1 TS tu dengan Neeya. dari jam 11.30 pagi kami berdua mula merayap. habis semua tempat di takluk. terutama tandas. dari tingkat teratas orang penuh, dan akhir sekali tandas terkebawah menjadi pilihan kami. ya.. memang orang tidak ramai. haha :)

merayap makan mcd, cari cool blog, cari baju, dan yang terakhir, renew lesen :) jam 6.20 petang sampai di rumah.

lepas maghrib, terus ke UKM. ada Malam Bintang UKM. sapa student, staff UKM pasti tahu akan hal ni kan? :) seronok  memang seronok. sebabnya dapat hilangkan tension. :)

di bawah syieda sertakan sedikit gambar untuk tontonan semua. :) 

Malam Bintang UKM 2012 :)

juri untuk malam pertandingan. pasti semua kenal kan? :)
 
ini salah seorang peserta. yang lain semua gambar bergegar :p haha

pemenang di umumkan..

inilah juara. kategori staff (perempuan) dan pelajar (lelaki).

dah ending.. :p

abg en.tunang pun masuk. lupa lirik. dapat tempat ke-3 kategori staff. :)

ni kak tiri kepada adik saudara angkat syieda. haha. saja bergambar dengan kak ni. :)




yang benar

28 comments:

  1. wah.. cambest je event nyanyi tue, hehe...

    ReplyDelete
  2. @Mya student dan staff je. xda ramai orang pun dear :)

    ReplyDelete
  3. @steffany daph meriah dear. tapi tak ramai yang pergi :)

    ReplyDelete
  4. @aimi adilah haha.. syieda tak pernah masuk UKM lg.hehehe

    ReplyDelete
  5. mereka semua buat perseembahan apa?

    ReplyDelete
  6. wow...siap ada malam bintang tu.hohoh

    ReplyDelete
  7. Akak ingtkan syieda belajar kat ukm...

    ReplyDelete
  8. @Hanif Idrus penontonnya terdiri dpd staff dan pelajar je :)

    ReplyDelete
  9. @cik mun best juga sebab dapat jumpa Roy dan cikgu Siti AF :)

    ReplyDelete
  10. @aReLaN rasanya setiap tahun UKM buat :)

    ReplyDelete
  11. @vidalsisah bukan kak. syieda keluaran UiTM.. hihih :)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you