selesai mengedit blog

Assalamualaikum

fuhh akhirnya.. setelah merajinkan diri mengedit blog. baru tersembul 1 entri dari syieda. bermula awal bulan 9, 10 , dan berkemungkinan bulan 11. syieda akan sibuk dengan urusan pejabat. banyak berblogwalking dari menerbitkan entri. :p ayat macam penerbit drama

blog decoration baru ini tidak berubah 100% dari blog lama. cuma syieda menekankan warna biru dan pink untuk kali ini. dan lebih simple berbanding sebelumnya. kan? :) keupayaan loading page, insyaAllah akan dititik beratkan lagi. asal sekema nya ayat ni?

sebelum

komen dari en.tunang :
1. sapa yang bertenggek atas tu ye?
2. pinknya! macam kanak-kanak ribena
3. susah nak baca tulisan tu la. 

selepas

komen syieda :
1. takda sapa pun bertenggek atas header tu. awak silap tengok kot.
2. mana ada pink. biru kan? salah masuk blog kot!
3. seketul-seketul tulisan dia. ke awak rabun?


lepas ni awak kritik lagi blog saya. saya letop awak! paham..! hihihi 




yang benar

21 comments:

  1. wahh , sweet and simple blog >< .

    BLOG BIRU tu saya pakai font 'a song for jennifer'

    :)

    ReplyDelete
  2. akak, sy nak tanya , nuffnag tu kan.. kalau org tekan masuk duit ye ? saya dah lama daftar tp tak paham langsung . churp2 je sy faham

    ReplyDelete
  3. pandainya edit blog.. :) hehe. biru menenangkan. cantik blog syieda :) thumbs up! :D

    ReplyDelete
  4. Cantik..tenang je..suka waran biru..header saya yang tulisan 'just write' tu guna font sketch block. ^__^

    ReplyDelete
  5. yang lama tu cantik je akak :)

    en.tunang akak jeles kut tengok gambar tunang dia sekutul kat situ . hehe

    ReplyDelete
  6. hehe , comel eja suka warna pink . cute gituu . :)

    jalan jalan ke sini .

    ReplyDelete
  7. kemas dan loading cepat hehe terbaik~ :)

    ReplyDelete
  8. Wow , omey sangat lhhhh blog neeeee !

    ReplyDelete
  9. Comel . lawak la komen en.tunang . hahahaha :)

    ReplyDelete
  10. Lawa! It's just awesome. Suka simple things.

    ReplyDelete
  11. wah.. dah berubah wajah la.. hehe


    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  12. hahaha . garangnye , hehehe ~ CP suke yang pink tuh , hehehe ,

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you