Skip to main content

Jom BW sambil Follow sampai Lebam

Assalamualaikum


disebabkan takde kerja. jom joint! :) 
hangpa tak joint, hangpa rugi. :p

dateline :
-



yang benar

Comments

  1. Haha , XD .. Okay done . Jemput bw ,lai lai !

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...Jom memeriahkan lagi GA ini..Akan tamat pada 30 Nov ini..Jom join cepat...Hadiah Awesome bakal dimenangi..Insyaallah kalau ada rezeki.. (":
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jempot ss. insyaAllah sempat ss joint :)

      Delete
  3. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    done follow u ! btw, salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  4. saya tersesat dan tiba-tiba saya termasuk dlm blog nie . bw sini k :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  5. ramainye yg bt segmen skrg.... dunia blogging kembali aktif..

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama ^^V

    http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. salam hi tuan belog! jejalan sini sambil follow. salam kenal yup ;)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  8. reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama done follow :D

    http://dingraphic.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. Done follow you. Follow me back :)
    http://just2makeyousmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Done follow you, follow me back if you don't mind :)

    ReplyDelete
  13. haii dari segmen yang same.. salam kenal n dah folow awak :)
    http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. assalam..ayu dtg dari segmen yang sama...

    ada masa nanti...kalau tak keberatan jom la join segmen ayu yer...link nyer ada kat bawah ni..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  15. dr segment yg same :)
    http://blogcikwawalalola.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. Salam.. blog walking sini.. nice blog.. Jemput singgah

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum wbt rafflesia =) terima kasih tinggalkan jejak di blog saya =) nanti tinggalkan lagi ye =)

    ReplyDelete
  18. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama.. =)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama
    jemput ke blog sya...saya dah follow blog yg comel ni

    http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. tk smpt nk join2.. bz.. haha T_T

    ReplyDelete

Post a Comment

You can say anything but please don't hurt me. Thank you

Popular posts from this blog

Isi Borang Nikah Lelaki Selangor (online)

Selesai Ujian HIV tempoh hari. Seterusnya, kami mengisi borang kebenaran nikah. SS masih ingat sikit-sikit masa kursus pra perkahwinan tempoh hari. Penceramah ada terangkan procedur-procedur untuk isi borang nikah ni.

Dalam kursus pra perkahwinan tempoh hari, penceramah ada menyatakan, sekiranya ;
kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang sama. borang kebenaran nikah boleh di isi bersama.kedua-dua bakal pengantin lelaki dan perempuan berasal dari kariah yang berlainan, borang kebenaran nikah hendaklah di isi oleh bakal pengantin lelaki terlebih dahulu.Borang 2A : bakal pengantin lelakiBorang 2C dan 2D serta borang wali : bakal pengantin perempuanselesai isi borang. bagi kepada pihak pengantin perempuan (luar Selangor)
Procedur Isi Borang Kebenaran Nikah (Lelaki Selangor) :
Borang boleh di isi secara terus online di SINI. Daftar masuk dengan menggunakan no IC anda.Isi borang 2A untuk lelaki yang tinggal di Selangor.Pastikan anda sudah tahu :Tarikh Nikah (dal…

Ujian Saringan HIV

Ujian Saringan HIV

Sejak terminate P1 wimax ni, ss sudah susah update blog. tambahan pula semakin hari semakin banyak benda kena diberi perhatian serius.
Hari Isnin (10 Jun 2013) yang lepas, selesai buat Ujian Saringan HIV. pada hari tersebut, ss cuma amik cuti separuh hari. ss dan en.tunang pergi ke Klinik Kesihatan Kerajaan SAHAJA. di Sg. Chua, Kajang. pada hari tu, tidak ramai orang. jadi sebarang appointment tidak di perlukan.
Sebaik sampai jam 1.30 petang, kaunter masih di tutup. Setelah kaunter di buka pada jam 2 petang.
Dapatkan Borang ujian di kaunter. Borang tersebut disertakan bersama buku kecil warna : biru (lelaki), dan pink (wanita). Dua warna sahaja

abortion

Assalamualaikum 
“Sesungguhnya salah seorang kamu dikumpulkan kejadiannya dalam perut ibunya selama 40 hari sebagai air mani, kemudian menjadi segumpal darah seperti yang demikian itu (iaitu 40 hari), kemuadian ia menjadi segumpal daging seperti yang demikian itu juga (iaitu 40 hari), kemudian diutuskan kepadanya malaikat lalu ditiupkan roh padanya”.
Ia juga dikuatkan dengan firman Allah SWT yang bermaksud: “kemudian air mani tu kami jadikan ia segumpal darah, lalu segumpal darah itu kami jadikan segumpal daging, dan segumpal daging itu kami jadikan tulang belulang, lalu tulang belulang itu kami bungkuskan dengan daging, kemudian, kami jadikan ia makhluk yang (berbentuk) lain, maka, maha suci Allah, pencipta yang paling baik” (Al-Mukminun:14). - sumber

apa itu abortion? abortion (penguguran) : iaitu penyingkiran atau pengeluaran embrio atau fetus/janin dari uterus ibu. dan menyebabkan kematian. keguguran juga boleh berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. keguguran secara tidak sengaj…