demam doyan crepe

Assalamualaikum

sudah lama benar syieda tidak mengupdate blog. ini berikutan kelajuan kelembapan internet di rumah makin menjadi-jadi. kesabaran yang ada pun makin lama makin menipis. :( sebelum apa-apa terjadi, adalah ada baiknya syieda terus tidak online. :)

setelah hampir berminggu-minggu meng'google' durian crepe. semalam dapat juga merasa durian crepe! tergoda. memang terus syieda masuk dalam perut dua ketul. nak makan banyak, orang ramai. nampak sangat syieda ni tamak. terpaksa makan dengan sopan. hehe


apabila perut dapat dimanjai dengan durian crepe. hati terasa senang sangat! :p hikhik 

insyaAllah, mulai Ahad ini syieda akan berada di kampung selama 2minggu. yeay!! balik kampung! agak-agaknya dapat lah buat durian crepe sendiri. hihihi

dan berkemungkinan syieda akan jarang online :(. kepada yang sudi melawat blog ini. tinggalkan jejak langkah kalian. syieda akan cuba membalas semua. :)


pic kredit to : kak Intan

yang benar

20 comments:

  1. Haha.. best jugak durian crepe..
    baru makan pagi tadi :D hii

    ReplyDelete
  2. nampak mcm lazat tp risau kecewa rasanye hehehehe....nnti nak cubaler.....

    ReplyDelete
  3. ramai cakap durian crepe sedap.. kite tak pernah makan lagi.. hee ^^,

    ReplyDelete
  4. Comeynye durian crepe dm gmbr tu :))

    ReplyDelete
  5. memang sedap weh ! Sampai menjilat jari wa,kihkih . 3 biji kekadang tak cukup, :B

    ReplyDelete
  6. salam,,,gambar ni nampak macam dari blog Azlita masam manis...kenapa tak link kan ke tuan punya resepi masa nak share gambar dlm blog sendiri
    ...http://fromintankitchen.blogspot.com/2012/10/durian-crepe-durian-pancake.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. kalau akak perasan klik gambar tu pun dah direct ke blog kak Ita. :) Disclaimer syieda sebelah kanan pun ada gtau kan? :D

      Delete
  7. salam...oops sorri, baru nampak you kredit to Azlita...kabur sgt sampai saya tak nampak link nye...maaf yer..

    ReplyDelete
  8. wahhh.. nmpk menyelerakan
    .... nak try la cuti sem nanti.. =).. tah jadi ke tak... huhu

    ReplyDelete
  9. Selalu tgk warna kuning ja..harini ni tgk warna ijau plak...hmmm...mesti lagi sedap kan..hehehe

    ReplyDelete
  10. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. uih , xpernah dgr la makanan nie ... heee

    ReplyDelete
  12. hmmm... smpai sekarg x penah rasa lgi. huhu

    ReplyDelete
  13. durian creepe siap ikat nga tali ag... tbaikk

    ReplyDelete
  14. mestu best ni..alyn belum pernah rasa lagi ni..:)

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you