jana pendapatan 6.8 dalam 2 minggu

Assalamualaikum 

sepanjang berada di kampung selama 2 minggu yang lepas, aktiviti syieda hanyalah makan tidur, makan tidur dan makan tidur. setiap hari ada saja makanan yang mak buatkan. kata mak, makan puas-puas nanti balik KL takda teringin nak makan itu ini. :) sayang mak!

pulut durian

popia basah - ini beli :)

arnab panggang

atas bara api

kek hangus!


hasilnya : naik 6.8 kg dalam masa 2 minggu
sekian!

nasib baik masih di tahap normal. kalau overweight, mau syieda buat diet melampau di KL nanti. :) pertumbuhan udah ler terbantut + berat badan naik. uwaaaaaa...! :( asalkan masakan mak, badan naik pun sanggup.


yang benar

14 comments:

  1. haha...hampeh..terkene den...lumayan btl dpt 6.8kg..haha

    ReplyDelete
  2. arnab panggang??xpenah lagi makan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap. isi nya rasa manis. :) nyum2..

      Delete
  3. lama xsinggah blog shida:) wah!syoknye dia dpt mkn msakan mak..xpe berat naik, nnti g k.l trun blk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. link blog akak pun dah hilang. nasib tjumpa semula.. :) betui2. duduk kl,kurus balik.hihihi

      Delete
  4. mkn jer puas2.
    nanti balik kl, diet. :)

    ReplyDelete
  5. arnab panggang itu kelihatan sedap :)


    sangat hebat dlm masa 2 mgu shja boleh nek 5kg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sedap. :) tu la, syieda pun hairan. 2minggu naik 5kilo. hoho

      Delete
  6. ahahahhahha

    kne jge tu nt xmuat BAJU =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kena p londong la lepas ni aimi. hikhik

      Delete
  7. Seronoknya dapat makanan sedap2 air tangan mak kan ? Tapi Mieza ni jenis yang memang teramatlah payah nak naik berat badan.. Kurus sangat dah ni.. Ada tips tak ? Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat seronok mieza. terasa lapang dada. cehh hiperbola pulak.haha alaaaa..jelesnya dengan mieza. sob2..tips nya bdn syieda cepat naik, kalau salah aktiviti makan ni

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you