Biskut Tiger kegemaranku!



biskut ni sudah sebulan berkampung di bilik ss. baru 3 keping terhadam dalam usus comel ni. ss memang kurang sangat biskut. tapi di sebabkan ada orang hadiahkan. hahaha.. terpaksa makan juga. 

expired date December 2013. mampukah ss habiskan 1 tin ni sebelum December nanti? pengsan! orang dah cakap tak makan biskut. lagi dia bagi biskut. 1 tin pula tu. dia punye biskut seminggu dah habis. sabar saja.

agaknya dia tak tahu ss ni kurang makan biskut kot. tapi kalau berkumpul ramai-ramai sambil borak, boleh jadi ss makan. chaiyok2!!

#neeya sarankan bawak berkelah di opis. cepat sikit habisnya. hehe
*dia = en.tunang

26 comments:

  1. Replies
    1. kegemaran tunang ss kak.. hahaha ss kurang sikit :)

      Delete
  2. Hehehhe...
    Jenuh nak habiskan biskut.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak..hehehehe.. sabar je.. hehe

      Delete
  3. ni biskut saya makan time breakfast :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. uwaaaa ramainya suka makan biskut. kenapa tidak bagi ss :( hahaha

      Delete
  5. haha.. bawa berkelah .. cepat le hbis.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah usaha habiskan biskut ni di opis. hahaha

      Delete
  6. hahahaha tulah smlm pelik...haik kata biskut tiger...tapi knpa mcm chipsmore kejap ada kejap takde entri ni he3...

    #owh akk kan x suka sgt biskut tiger sbb manis.tapiiiiiiii laju je makan kalau cecah teh o atau nescafe panas sambil blogwalking lalalalalala......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. belum siap dah terpos entri. kahkah.. :p

      # ss suka cecah dengan air sejuk ribenna. kahkah.. :)

      Delete
  7. LOL...tgk tajuk bunyi mcm pentegar biskut2 tp rupa2 sarkastik semata2... ala, alang2 tgh on9 tu, ambik mkn la. tgk2 nnt cepat abes

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. :p tak tahu tajuk nak letak apa.. hehehe

      Delete
  8. suke biskut tiger coklat..skrg dah x ley mkn dah..huhu

    ReplyDelete
  9. habiskan cpt...dgr kate kite...hahahahaa...

    kena wat jugak sbb ko xske sgt biskut..
    lalalalalla

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum ... biskut nih x yah kunyah , kemam jer sampai cair ... mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam.. tapi ss kurang. kalau x, leh makan :(

      Delete
  11. betul tu, kalau bw ke ofis, pasti cepat habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sudah bawa dah kak.. tapi xrmai yang makan, masing-masing busy.. ;(

      Delete
  12. ahahahhahahah..........kite hantu oreo =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :p same dengan en.tunang, oreo + milo. hahaha

      Delete
  13. Inilah biskut yang saya makan apabila tiada makanan lain lagi yang nak dimakan hehehe. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha.. kire terdesak la ni? hahha

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you