Each a Cup




Makan tengah hari ss hari ini ditambah dengan Each a Cup. western sikit. sudah hampir seminggu lamanya tidak menjamah Each a Cup. ini berikutan ss tidak sihat. sakit kepala. seminggu pun sudah rasa seperti kehilangan. haha

ss suka Fruity Ice Blended perisa love fruit. ditambah dengan raiblow jelly. rasanya masam-masam manis bersama rainbow jelly tu. 

hari ni ss pergi. akak di kaunter cakap, ada promosi 1 skop pearl RM0.60 (harga biasa). 2 skop pearl RM1.00. padahal ss tidak pernah beli pearl. selalu beli rainbow jelly. tak sedap. tertarik dengan promosi. hoho

gambar di atas adalah Each a Cup di Central Market @ Pasar Seni. 


16 comments:

  1. sedapnya... hari ni x rasa nak lunch so bloghopping jer la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalala..akk diet ke? ss xdapat bdiet lagi :(

      Delete
  2. blogwalking.done following you.do follow me back. :)
    http://drawcolorcreate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Bende ni sekali dah rasa, hari2 nak,...
    ehhehheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis. hari2 ss makan. hahaha.

      Delete
  4. nyum..nyum... ;D balas kunjungan disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis sudi datang sini :)

      Delete
  5. xpna try ag.... blh try pas nie =)

    ReplyDelete
  6. lama xmakan each a cup neh...tiba2 teringin nk mnum each a cup pulak.eh3..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha jom makan sama2 kak. ss ni memang meroyan dengan each a cup, coolblog ni. hehe

      Delete
  7. wahhh tetiba lapar plk dtg sini..adehh

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. harus mencuba ni sis dila. sedap. hehe

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you