Hotfm

97.6 HOT FM listen Online

setiap pagi layan Hotfm ni seronok juga. dengar telatah 3 orang dj. FBI, AG dan Fafau. memang tak kering gusi dibuatnya. kekadang supervisor pandang, ss gelak sorang-sorang. hohoho paling best Top5 #AMkrew. Panggilan Hangit

kalau mengantuk ada baiknya dengar Hotfm Amkrew. pasti tercuit hati. 

14 comments:

  1. hehe klau aci suka era fm .. ada mak jemah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ss xpernah dengar era fm lagi. nanti kena try dengar la..

      Delete
  2. kadang2 boleh gelak sorang2 dalam kereta... ^_^

    ReplyDelete
  3. hot fm mmg panasss dari stesen radio yg lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul2.. betul2 hottttttt.. :)

      Delete
  4. Hai SS! Lama tak singgah sini.. Singgah klik2 Nuff.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis.. balas kunjungan kejap lagi :)

      Delete
  5. suka hot fm jugak + suria fm. dua stesen radio nie je lah yg kena ngn jiwa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama kak.. ss suka hotfm. lagi 1 sinar..hehehe

      Delete
  6. kalau nak happening lagi tgk live kat 8tv sampai pukul 10 am .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. sbtu ahad blh tengok pun.. :(

      Delete
  7. Dulu saya selalu dengar Hot FM kat 8TV. Sampaikan saya pernah register akaun untuk live chat di TV, tak peduli masa tu bayar 50 sen + 25 sen cukai untuk SMS yang keluar di TV. Hehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul-betul minat ni faridzuan.. hehehe

      Delete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you