latest Avast antivirus version 8.0.1483


Petang tadi jakun sebab sudah ada G+. malam ni bertambah jakun sebab laptop sudah update dengan latest Avast antivirus version 8.0.1483. agaknya orang lain dah sampai negara China. ss baru di Malaysia. mestilah hebahkan sebabnya version baru lebih cantik. takda motip ! di bawah ini adalah version lama. bye !






di bawah ini pula version baru. say hello !







laman web Avast
laman web filehippo 

description :
avast! Free Antivirus represents the best free antivirus protection currently available on the market. This edition is FREE OF CHARGE for non-commercial & home use. Its features include:
  • Anti-spyware built-in
  • Web Shield
  • Anti-rootkit built-in
  • Automatic updates
  • Strong self-protection
  • Virus Chest
  • Antivirus kernel
  • System integration
  • Simple User Interface
  • Integrated Virus Cleaner
  • Resident protection
  • Support for 64-bit Windows
  • P2P and IM Shields
  • Internationalization
  • Network Shield

ohh maaf. ss gunakan Avast antivirus. hehe sebab tu buat entri kemain. :p

6 comments:

  1. hoo.. avast ada version baru k?

    done follow u dear.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1362922023270#c1421271662279410470

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru 8.3.2013 hari tu. dah 2hari dah berlalu. terima kasih follow ss, follow back :)

      Delete
  2. hehee ;) hana punya pun dah bwu jugak ;) best jugak.. secure je ;) dye cpt alert kan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!! kita sama.. :) banyak yang error msa scan tadi. agaknya macam tu la kan hana.

      Delete
  3. Hello, version baru!!!!!!!!! Sayonara, version lama!!!!! Nah, saya dah tolong kemaskan beg awak, pergilah kamu membawa diri. Kerana pemiliknya sudah tidak sudi, memiliki kamu lagi....
    ----> Rasa sedih pulak. Isk,isk,

    ReplyDelete

You can say anything but please don't hurt me. Thank you